Възможно ли е да открием Америка в темата, за която

...
Възможно ли е да открием Америка в темата, за която
Коментари Харесай

Ето 10 удивителни факта за секса, които изобщо не знаете

Възможно ли е да открием Америка в тематиката, за която толкоз постоянно се приказва и написа. Оказва се, че има нови обстоятелства, за които в действителност не сме чували до момента. Учените откриха, че изпускаме от взор толкоз значими нюанси, от които директно зависи пълноценният ни полов живот. Погледнете по-отблизо, не подценявайте научния метод.

1. Жените по-често мислят за секс
Обществото възприема дамата като сантиментална натура, за която сексът постоянно стои на по-заден проект. Да, но не! Социологическите изследвания демонстрират, че в действителност нежната половина от човечеството мисли за секс даже по-често от мощния пол и също така не би се отказала от опцията да му се любува повече време. Според едно изследване към 53% от дамите признават, че не вършат секс толкоз постоянно, колкото биха желали, до момента в който 75% от участниците в изследването показват предпочитание да вършат обич най-малко три пъти седмично.

2. Оргазмът е необичайност
Толкова доста е писано и казано за методите за реализиране на оргазъм. Многобройни изследвания по тази тематика потвърждават, че оргазмът в прочут смисъл би трябвало да се смята за достижение и това важи изключително за дамите. Между другото, дамите от своя страна също са неправилно уверени, че мъжът може да реализира до висшия миг във всяка обстановка. Това също е много неправилно разбиране. Оказва се, че единствено 70% от мъжете във връзка непрекъснато изпитват оргазъм с половинката си. Е, при дамите тази цифра е даже два пъти по-ниска – единствено 29%.

3. Интимността е по-добра в избрани дни
При множеството дами половото предпочитание се утежнява преди менструация. Как може да се изясни това? Изглежда, че това време е най-неблагоприятното за приемане на наслаждение. Всъщност всичко е просто: в тялото се случва внезапно хормонално преструктуриране. Либидото се усилва фрапантно. Може да желаете секс както преди началото, по този начин и по време на самия интервал.

4. Сексът с чорапи е по-ярък
Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за елементарни памучни чорапи, които могат да създадат секса в действителност по-добър. Изследвания удостоверяват, че за сътрудник с топли крайници е по-лесно да стигне до крайната точка на удоволствието. Така че националната мъдрост „ хвани главата си студена и краката си топли “ носи спомагателен семантичен товар в тази обстановка.

5. Жената е изключително секси по време на овулация
Въпреки обстоятелството, че самите дами не знаят за това, те подсъзнателно притеглят мъжете към себе си през интервала на овулация. Това откриха американски психолози от университета в Ню Мексико. Изследователите разкрили, че танцьорките, които танцували в дните преди овулацията, са получили повече похвали, в сравнение с във етапа след овулацията на цикъла. Една жена в наши дни неумишлено избира по-секси облекла, върви по-често по клубове и е по-склонна да се среща с мъже точно в интервала на овулация. Всичко е обвързвано с съмненията в равнището на половия хормон естрадиол, чието количество се усилва фрапантно в този интервал.

6. Размерът няма значение
Въпреки всеобщото неспокойствие от страна на мъжката част от популацията за всевъзможни трикове (магически хапчета, хирургически интервенции, чудодейни симулатори), действителността потвърждава безполезността на всички тези операции. Размерът в действителност няма значение за качеството на половите чувства на дамата. Освен това изследванията демонстрират, че дамите са доста по-склонни да изпитват болежка и дискомфорт, в случай че размерът е повече от впечатляващ.

7. Сперматозоидите имат висока скорост
Въпреки обстоятелството, че семенната течност наподобява изцяло неподвижна, откакто е вътре в женското тяло, сперматозоидите развиват невероятна скорост. Според The Naked Scientist сперматозоидите могат да се движат със скорост до 5 мм в минута. 8. Сексът облекчава страха По време на оргазъм частта от мозъка, която предизвиква усеща на тревога и боязън, се изключва изцяло. Ето за какво сексът постоянно е най-хубавият лек против напрежението.

9. Сексът тренира паметта
Качественият постоянен секс също оказва помощ за възстановяване на паметта. Но това магическо свойство се отнася единствено за дамите. Скорошно изследване демонстрира, че половите връзки усъвършенстват способността на женския мозък да запомня думи и изречения. Това става посредством увеличение на притока на кръв към хипокампалната област на мозъка. Между другото, същият резултат може да се реализира благодарение на всяка аеробна активност, само че, несъмнено, да го вършиме в леглото е доста по-приятно.

10. Ябълките усилват привличането
Често чуваме за такива афродизиаци като ягоди и стриди, шоколад и бадеми, само че малко хора знаят за мощната мощ на елементарните ябълки. Те могат извънредно да усилят половото предпочитание. Данните от проучвания демонстрират, че дамите, които ядат ябълки повече от един път дневно, имат по-добра полова функционалност и по-силно и по-трайно привличане към сътрудник от тези, които не го вършат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР