Въздушното пространство над двете столични летища е затворено и те

...
Въздушното пространство над двете столични летища е затворено и те
Коментари Харесай

Затвориха московските летища Внуково и Домодедово заради украинска ракетна атака

Въздушното пространство над двете столични летища е затворено и те краткотрайно не одобряват и не изпращат полети. Част от самолетите са ориентирани към зоната за изчакване, допълват авиационните управляващи.

Жителите на Тулска и Калужка област оповестиха в обществените мрежи за детонации, които са чули през нощта, осведоми съветската онлайн медия " База ".

Руските военни обявиха рано тази заран, че Украйна се е пробвала да нападна цивилни обекти на нейна територия с модифицирана ракета С-200, съобщи Ройтерс.

Ракетата е била унищожена от системите за противовъздушна защита над Калужка област, която граничи с Москва, заяви министерството на защитата на Русия, прибавя Българска телеграфна агенция.

Няма още коментар от страна на Украйна, нито удостоверение за тази информация от самостоятелен източник, отбелязва Ройтерс.

Агенцията напомня, че полетите над Москва бяха краткотрайно прекратени също и във вторник и сряда по време на набези на украински дронове.

Междувременно Министерството на защитата на РФ пък разгласи, че Киев е опитал да реализира офанзива с дронове на територията на Русия. По данни на министерството противовъздушната защита е свалила 42 безпилотника, като 9 дрона са премахнати над Крим, 33 са били обезвредени по радиоелектронен път и са се разрушили, без да доближат задачите си, написа " Известия ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР