ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията за борба с наркотиците на САЩ

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията за борба с наркотиците на САЩ
Коментари Харесай

Агенцията за контрол на наркотиците на САЩ ще премине към прекласифициране на марихуаната в историческа промяна, твърдят източници на АП

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията за битка с опиатите на Съединени американски щати ще предприеме прекласифициране на марихуаната като по-малко рисков опиат, научи Асошиейтед прес, историческа смяна към поколенията на американската политика за опиати, която може да има необятни вълнообразни резултати в цялата страна.

Предложението на DEA, което към момента би трябвало да бъде прегледано от Службата за ръководство и бюджет на Белия дом, ще признае здравната използването на канабис и признават, че той има по-малък капацитет за корист, в сравнение с някои от най-опасните опиати в нацията. Въпреки това няма да легализира марихуаната непосредствено за развлекателна приложимост.

Ходът на организацията, доказан пред AP във вторник от петима души, осведомени с въпроса, които приказваха при изискване за анонимност, с цел да обсъдят сензитивния регулаторен обзор, отстранява последното доста регулаторно затруднение, преди най-голямата смяна в политиката на организацията от над 50 години да влезе в действие.

След ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР