Анализаторът на германския в. BILD Юлиан Рьопке заяви, че полетът

...
Анализаторът на германския в. BILD Юлиан Рьопке заяви, че полетът
Коментари Харесай

Сензационна версия за смъртта на иранския президент

Анализаторът на немския в. BILD Юлиан Рьопке съобщи, че полетът на иранския президент Ебрахим Раиси е бил гибелен, тъй като хеликоптерът на процедура е летял на сляпо.

В неделя иранският президент почина при злополука с хеликоптер в гориста планинска околност след аудиенция в Азербайджан. Машината е летяла в тежки метеорологични условия в гъста мъгла.

Експертът уточни, че водачите на хеликоптера Bell 212, създаден през 1994 година, могат да разчитат единствено на образен, а не инструментален заход. Такива полети не са предопределени за сложни климатични условия. За водачите е извънредно мъчно да правят полет на сляпо, т.е. да ръководят машината с принадлежности при неприятна видимост. Рьопке назовава целия полет „ гибелен “.

На този декор стана ясно, че турски дрон е разкрил разрушилия се хеликоптер. Президентът Реджеп Ердоган описа, че Турция е изпратила безпилотен аероплан „ Акънджъ “ за разкриване на авариралия хеликоптер в планинската област.

Съединени американски щати обявиха, че не са били в положение, основно заради логистични аргументи, да откликнат на иранската молба за помощ след злополуката на хеликоптер през уикенда, при която почина президентът Ебрахим Раиси, като Вашингтон изрази съболезнованията си, съобщи Ройтерс.

Рядкото искане от страна на Иран, който счита, че Съединени американски щати и Израел за свои съществени съперници, беше оповестено от Държавния департамент на брифинг. " Бяхме помолени за помощ от иранското държавно управление. Ние ясно им декларирахме, че бихме предложили помощ, както бихме сторили в отговор на всяка молба от страна на задгранично държавно управление в сходна обстановка ", съобщи представителят Матю Милър пред кореспонденти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР