Въпреки немалкото ограничения и явните недостатъчни на съществуващите към днешен

...
Въпреки немалкото ограничения и явните недостатъчни на съществуващите към днешен
Коментари Харесай

IE University: Европейците и Китайците са готови да заменят своите политици с ИИ

Въпреки немалкото ограничавания и явните незадоволителни на съществуващите към сегашен ден технологии, забележителна част от жителите на Европа и Китай смятат, че доста по-добре ще се оправя с работата на политиците спрямо хората. Изследването бе направено от анализаторите на IE University, които интервюираха 2769 души от 11 страни от целия свят, като главният въпрос бе по какъв начин хората се отнасят към основаването на дигитален парламент. Около 60% от интервюираните американци са се отнесли към тази концепция извънредно отрицателно. Но по-голямата част от европейците и китайците – надлежно 51% и 75%, напълно поддържат сходна подмяна .

Според думите на професор Оскар Йонсон, който е началник на тази научна работа, в демокрацията като форма на ръководство напълно се е изчерпала. Аналитиците са на мнение, че това събитие се дължи на мощно засилената напоследък политическа поляризация, на осведомителните балони и на раздробяването и подправянето на информацията.

Интересно е, че колкото са по-близо интервюираните до държавните структури, толкоз по-силно тези хора желаят да заменят политиците с логаритми с детайли на изкуствен интелект.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР