CI Games обявиха нови съкращения в редиците на своите студиа.

...
CI Games обявиха нови съкращения в редиците на своите студиа.
Коментари Харесай

Съкращенията в CI Games продължават

CI Games оповестиха нови съкращения в редиците на своите студиа. От полската компания обявиха, че ще бъдат освободени 30 индивида. Това е втората серия съкращения, които прави компанията. В края на януари CI Games оповестиха, че ще понижи работния си състав с 10 %. Студиото заявяват, че сегашните освобождавания на чиновници ще са последните, предава GamesIndustry.biz.

В особено заявление от страна на разработчика се декларира, че съкращенията ще обезпечат на студиото оптималната успеваемост във всичките им екипи. Освен това, екипа на една от идващите им игри – известна като Project 3 – остава непокътнат от съкращенията. Играта се създава от Hexxworks и ще е RPG. Другото главно работно звено на компанията – Underdog Studio скоро стартира работа по това, което е известно сега, като Project Survive.

„ Всички наранени чиновници са осведомени за решението ни. Те ще бъдат подкрепени изцяло до завършването на процеса в идващите седмици “, цитират GamesIndustry.biz представител на компанията.

Новината за следващите съкращения в CI Games идват на фона на извънредно сполучливо тримесечие за компанията. През април те изнесоха отчет за представянето си в последното тримесечие на 2023. В него, CI Games означават чист доход от $60 милиона или нарастване с 400% в съпоставяне със същия интервал на миналата година – най-високото в историята на компанията. Този триумф се дължи главно на едно заглавие, което CI разгласиха през 2023 – Lords of the Fallen. Цели 83% от продажбите на студиото се дължат на Lords of the Fallen, а Sniper Ghost Warrior Contracts 2 съставлява едвам 9% от продажбите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР