Руските сили са окупирали още три села в североизточната област

...
Руските сили са окупирали още три села в североизточната област
Коментари Харесай

Русия прави опит за пробив в района на Харков в Украйна

Руските сили са окупирали още три села в североизточната област на Харков в Украйна, до момента в който напредват с нова атака, предопределена да разтегне украинската защита другаде по фронтовата линия.

Руските войски са завладяли към 10 обитаеми места на 100 кв. км територия по границата на Украйна от началото на интервенцията в петък. Украински публични лица и анализатори споделиха, че силите на Киев в този момент се бият по продължение на неотдавна готова отбранителна линия и руснаците към момента не са съумели да създадат забележителен пробив.

Кремъл не е декларирал задачите си за отваряне на новия фронт, само че украинските публични лица считат, че Русия желае да отдръпна украинските сили от борбите в източната област Донецк.

Руските сили напредват доста по-бързо в района, в сравнение с непреодолимите им триумфи в източната част на страната, само че украински публични лица и анализатори споделиха, че огромна част от новоокупираната област е „ сива зона “, където нито една от страните заемаше позиции, тъй като равн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР