Когато си представяте идеалната морава, вероятно си я представяте като

...
Когато си представяте идеалната морава, вероятно си я представяте като
Коментари Харесай

Фантазията в градинарството разделя феновете с прост трик, за да избегнете косенето на неравна тревна площ

Когато си представяте идеалната ливада, евентуално си я представяте като равен, мек килим от сочна зелена трева. Но какво се случва, когато въобще не е по този начин?

Неравните тревни площи са постоянно срещано отчаяние за притежателите на жилища, създавайки освен болежка в очите, само че и заплаха от попречване за фамилии и домашни любимци. Въпреки това, един занаятчия на градинарството има вяра, че има идеалното решение.

Дейви Стръгъл, който разгласява онлайн като @daveystruggle, е прочут онлайн с това, че споделя своите препоръки за градинарство, в това число препоръки по какъв начин да изравните моравата си. Във видеото, което събра повече от 87 000 лайкове, той беше забелязан да бяга с косачката си върху доста неравна ливада, преди да добави пясък, с цел да я изравни.

Той изясни: „ Ето по какъв начин изглеждаше моравата ми тъкмо преди да реша да прибавя 1000 фунта пясък към нея и има за какво. Моята ливада беше доста неравна и това е моят опит да реализира гладка ливада, употребявайки пясък за равнене

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР