През този уикенд Златка Райкова и благоверния й съпруг Карен

...
През този уикенд Златка Райкова и благоверния й съпруг Карен
Коментари Харесай

Златка Райкова и Карен кръстиха сина си в арменската църква

През този уикенд Златка Райкова и благоверния й брачен партньор Карен Хачатрян организраха свето кръщене за Карен-джуниър. Събитието, което събра родственици на фамилията се случи в арменската черква в столицата по обясними аргументи. Всички знаят, че таткото е арменец по генезис.

Гордата майка в компанията на мъжа си побърза да разгласява фотоси в обществената мрежа от светото кръщене. На фотосите се вижда щастливото семейство, мама, баща с хлапето.

Което е издокарано в черен формален костюм. Но е в ръцете на баща си, защото още е доста дребен. На фотосите виждаме и  по-големия му брат Благой.Който е нагизден като дребен принц в бял костюм и по усмивката на лицето му проличава, че доста се забавлява с братчето си.

За тези, които са не запомнили да напомним, че Русата Златка роди втория си наследник тъкмо преди година – на 3 май. Семейството скоро отпразнува една година от раждането на Карен-младши. А в този момент побързаха да спазят традицията и да го създадат православен християнин.  Така Райкоа извърши заканата си, че няма да демонстрира лицето на хлапето преди да го кръсти и към този момент умерено го демонстрира без да го крие.

Автор:Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР