Валери Симеонов посрещна изгрева в първото юлско утро на брега

...
Валери Симеонов посрещна изгрева в първото юлско утро на брега
Коментари Харесай

Валери Симеонов посрещна Джулая край Дунав, не отговаря на тъпи въпроси за шума сутрин

Валери Симеонов посрещна изгрева в първото юлско утро на брега на Дунав в Тутракан. Не ми се занимава с нелепости. На тъпи въпроси сутринта не давам отговор, съобщи вицепремиерът, запитан дал е измерил равнището на шума от кореспондент на бТВ. 
 Протест на Корал на Джулая, испанци предизвестиха да не се протяга ръка върху собствеността им  Валери, а Джулая в хотел ли ще го вършим?
" Джулай морнинг " в осъществяване на Джон Лоутън огласи утрото в Тутракан. Празникът на свободния дух за седма година събра стотици, които избраха да посрещнат първоюлското утро под намерено небе и под звуците на обичани рок части. Италианската рок тайфа Арсея подгря хипарите минути преди изгрева. 

На плажа Корал се организира концерт-протест на Джулая. Доброволци придвижиха тонколоните за концерта – митинг. Край спонтанната сцена на пясъка се появи и алегорична галерия, съхранила снимки от архива на Министерство на вътрешните работи и Софийския университет от преди три десетилетия.

„ Има някаква реституция на нравите, на отношението държава-гражданин, полиция-гражданин, нещо, което го знаем от преди 30 години, през днешния ден просто няма място, само че не щеш ли отново се случва, отново има ограждения, има забрани ”, споделя създателят на изложбата Петър Миланов.

„ Цялото Черноморие е превърнато в дограма, стъкло и бетон! Не е хубаво! Има една огромна част от нашето общество, която схваща по различен метод контактуването с морето. Ние по тази причина сме тук, желаеме да обърнем внимание на това ”, сподели Васил Гюров. Сред песните, които извършиха Евегени Дайнов и група " Магистри ", бе и Жълтопаветник. 

Традиционно стотици варненци посрещнаха първото юлско слънце на плажа в Аспарухово. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР