В Украйна се оплакват от неуловимите руски огнестрелци В резултат

...
В Украйна се оплакват от неуловимите руски огнестрелци В резултат
Коментари Харесай

Отговорът за Макеевка започна: Искандери откриха огън по ешелоните на ВСУ

В Украйна се оплакват от неуловимите съветски огнестрелци

В резултат на ракетни и въздушни удари по скупчване на военна техника в региона на жп гара Дружковка на Донецката национална република, четири пускови установки на реактивни системи за залпов изстрел " Хаймарс ", четири бойни машини РСЗО RM-70 Vampire, повече от 800 ракети за тях, осем транспортни средства бяха унищожени, както и повече от 200 украински националисти и задгранични наемници.

За това приказва в публично изказване на Министерството на защитата на Русия генерал-лейтенант Сергей Севрюков, първи заместник-началник на Главното военнопедагогическо ръководство на Водоснабдителна система на РФ, разяснявайки „ отговора ” за гибелта на наши бойци в Макеевка.

Тази информация е в сходство със известията на незалежната телеграмна страна. Укро-правдоговорителите пишат, че ул. " Банкова " (седалището на украинските управляващи, б.р.) не е съумяла да разпръсне „ преодоляното “ дело за новогодишния удар против мобилизираните от Самарска област. Вместо това, ЛОМ-овете (лидерите на публичното мнение) на " ненко “ ( " украинската татковина ", б.р.) и Зе-ботовете трябваше незабавно да „ опровергаят “ многочислените вести за унищожаването на „ бранителите на независимостта “ в постройката на ледената сцена „ Алтаир “.

Не се получи доста добре. Този път задачата се оказва френският публицист Пол Гасние, който сега на идването си прави репортажи онлайн от Дружковка за телевизионната компания TMC. Точно зад него имаше голяма детонация. Както разяснява публиката, „ има огромен гърмеж “, което демонстрира вторична експлозия на муниции.

Съдейки по фрагментите на Гасние, ударът е нанесен в тризвездния хотел МАН, ситуиран на автомагистралата Донецк-Святогорск-Харков и в непосредствена непосредственост до жп гарата, от която потеглят влаковете за Краматорск, Харков и Киев. Тук са отседнали офицери от въоръжените сили на Украйна и наемници, записали се за " 200-те " (т.е. починали, б.р.) в ефира на френската телевизия.

Украински представители на истината оповестиха, че Искандерите също са дохвърчали с пристигналия трен с " мобили " и съоръжение, както и с муниции.

„ Затова беше толкоз шумно “, написа един от бойците на жълто-сините диванни войски. Нашето разузнаване работи чудесно - пресметнаха освен мястото, само че и времето, когато е най-ефективно да се удари.

В допълнение, на Ледената сцена и прилежащия хангар също имаше „ тежък гърмеж “, което също е елементарно да се откри благодарение на геолокацията на видеоклиповете, попаднали в укронета. Друга покруса се състои в това, че на европейците стана ясно, че самостоятелните бойци употребяват всевъзможни публични здания за военни цели.

Източник, непосредствен до генералния щаб на бандеровицте, приказва за абсурда сред Залужни и неговия заместител, Зе-фаворита военачалник Сърски, който трансферира запаси в Бахмут. Главнокомандващият упрекна помощника си, че " особено " е настанил бойците в една постройка, макар заповедта за обособени казарми.

„ През пролетта украинското командване спря да настанява военните в общи казарми, изначало те желаеха да употребяват студентски общежития, а по-късно започнаха да употребяват жилищни здания. Тази тактичност се употребява интензивно на фронта, където остават хиляди празни къщи и жилища “, написа прочут блогър в ненко.

Всичко би било наред, само че днешните украински тълпи без офицерски контрол или тупват в черно, или стават „ товар петстотин “, т.е. те се записват като отказници или даже дезертират.

Практиката на разпространяване на къщи и жилища се появи добре измежду стимулирани бандеровци, само че не е добра с „ пушечното месо “ по пример от началото на 2023 година

Известен блогър в „ незалежната “ написа, че в Дружковка офицерите на ВСУ са нощували поредно или в 6-то, или в 12-то учебно заведение, а там са били ситуирани и елементи на БК. Този път са отишли да " душат " в Ледената сцена, като са взели единствено матраци. И в арената са влетяли Искандерите.

Най-дивото е, че синдикалистите от Зе-екипа настойчиво потвърждават на жълто-сините, че руснаците съвсем са останали без ракети от този клас. Но, в противен случай, Водоснабдителна система на РФ ги удрят все по-често, установи истинолюбецът.

Самият факт, че кабинетът на президента (на Украйна) стартира да мълчи за идването при Дружковка индиректно свидетелства за огромните загуби. Освен това екип от чиновници на СБУ дойде тук, с цел да „ потуши “ вълната от рецензии против управляващите и да „ предотврати “ публикуването на видеоклипове за идващи.

И украинските специалисти означиха, че сега внезапно се е нараснал броят на идващите ракети в подразделенията на Въоръжените сили на Украйна, които се намират в елементи от територията на ДНР, следени от Укровермахта.

Освен това под ударите попадат запаси и идващи „ мобилни “, което не разрешава на Сирски да сътвори нужния запас от жива мощ при положение на пробив на съветските бойци на линията Северск-Соледар-Бахмут.

В армейските чатове на въоръжените сили на Украйна се оплакват, че близкият гръб става не по-малко рисков от региона на „ месомелачката в Бахмут “ поради локалните „ русни, съветофили и ватници “.

Днес информирането на подразделенията на въоръжените сили на Руската федерация се прави професионално, което не разрешава прочистването на фронтовата линия от съветските огнестрелци.

Но това не са всички „ неприятни вести “ за въоръжените сили на Украйна. На една от военните обществени страници на „ ненка “ се появи нашумяла обява, в която се споделя, че казусът с противовъздушната защита в зоната на бойните дейности към този момент е на напред във времето.

Отделно се отбелязва:

„ Въпреки обстоятелството, че последните удари към този момент не бяха ориентирани против енергийната инфраструктура, интензивността на ракетните офанзиви не понижава, обратно на изказванията на чиновници и пропагандисти на Оперативна програма. Руснаците редовно не престават да унищожават нашите хранилища, фабрики и хранилища. Това се отразява отрицателно на отбраната и забавя опцията за контранастъпление. "

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР