В Сърбия от събота от 12:00 часа до понеделник в

...
В Сърбия от събота от 12:00 часа до понеделник в
Коментари Харесай

Почти пълен локдаун в Сърбия за уикенда

В Сърбия от събота от 12:00 часа до понеделник в 6:00 часа ще работят единствено магазините за храна, аптеките и бензиностанциите, реши на днешната сесия щабът за надзор на ковид.
Взето е и решение в ски курортите и планините да не работят през уикенда, до момента в който в останалата част на страната всички магазини ще работят до събота по обяд, а оттогава до понеделник в 6:00 сутринта единствено магазини за храна, аптеки и бензиностанции, сподели епидемиологът доктор Предраг Кон.
 Сърбия трансформира пътните си такси Сърбия трансформира пътните си такси
Обществено дружество „ Пътища на Сърбия “ на своята електронна страница разгласява обновените цени на пътните такси по...
Той сподели още, че от понеделник гимназиите ще преминат към часове по интернет и разгласи, че идващите ограничения заради влошената обстановка с коровирусната зараза ще бъдат прегледани на идващото съвещание на спешния щаб, планувано за вторник.
Той пресметна, че епидемиологичната обстановка, което е най-хубавият метод за попречване на заболяването, като добави, че към 5 милиона души, представляващи 80% от популацията на Сърбия, би трябвало да бъдат имунизирани, с цел да се построи групов имунитет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР