В резултат на експлозия на автомобил в Московска област загина

...
В резултат на експлозия на автомобил в Московска област загина
Коментари Харесай

Убийството на Дария Дугина – поръчано и планирано

В резултат на детонация на автомобил в Московска област почина 29-годишната Дария Дугина, щерка на известния съветски мъдрец и държавник Александър Дугин. Колата избухна по време на придвижване по автомагистрала Можайское - към 21:25 Дария напуща фестивала „ Традиция “, който се организира в село Захарово, към 10 минути по-късно колата минава на автомагистрала Можайское, мощна детонация се чува покрай село Болшие Вяземи, младата жена умира на място.

Дария беше политически наблюдаващ на Международното евразийско придвижване, ръководено от татко й Александър Гелиевич.

През юли 2022 година държавното управление на Англия включи Дария Дугина (Платонова) в листата със наказания за „ разпространяване на дезинформация “ за събитията в Украйна. Очевидно Лондон е бил засегнат, че Дария поддържа провеждането на специфичната военна интервенция на въоръжените сили на РФ за отбрана на Донбас, демилитаризация и денацификация на Украйна.

Дария Дугина постоянно взе участие в политически телевизионни стратегии, тя също говореше чудесно френски, действаше като специалист по политическия дневен ред на Франция.

Завършва Философския факултет на Московския държавен университет, през 2015 година - аспирантура. Доктор по философия. Тя обичаше да учи концепциите на Платон, което евентуално е повода да избере псевдонима Платонова в обществените мрежи.

Дъщеря на татко си, последовател на делото му.

Дария освен поддържаше СВО, тя беше персонално осведомена с военните на Донбас, както и с военните репортери.

Следственият комитет на Руската федерация съобщи, че като се вземат поради получените данни, следствието счита, че закононарушението, при което почина Дария Дугина, е било авансово планувано и е поръчково.

Под дъното на колата на Дария Дугина от страната на водача е било сложено самоделно взривно устройство.

„ Назначени са експертизи, в това число биологична, генетична, физико-химическа, взривотехническа, конфискуван е видеозапис от видеорегистратора на автомобила, изпратено е наставление на оперативните служби за определяне на лицата, направили закононарушението и други очевидци на закононарушението “, заяви следственият комитет.

„ Дария беше прелестно и ярко момиче, млад академик, същински родолюбец на страната си. Тя непрекъснато пътува до ДНР и ЛНР, посети фронтовата линия и неотдавна се върна от Мариупол. Тя доста пъти си сътрудничи с нашата медийна група. Със своите дейности и каузи Дария всеки ден доказваше, че измежду младежите към момента има хора, които се грижат за бъдещето на Русия. За който думата " родолюбец " не е празно място “, разяснява убийството на Дария Дугина медийна група " Патриот ".

„ Не може да е друго, несъмнено е терористична офанзива. Насочено, несъмнено, не към Даша, а към Александър Гелиевич, един от най-великите философи на планетата, чиито хрумвания и формули са напряко в международен дневен ред. Той формулира всички процеси, които се случват в този момент доста преди този момент “, написа Дмитрий Михайлин, общоприет шеф на „ Руски кореспонденти “.. Той е сигурен, че хора като Дария Дугина „ умират не просто по някаква причина. Например, с цел да дойдем най-сетне в схващане “.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР