КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — На скорошен първичен дебат кандидатът

...
КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — На скорошен първичен дебат кандидатът
Коментари Харесай

Прегръщането на председателя на Републиканската партия в Колорадо на тактиката на Тръмп разделя партията, докато той се опитва да даде тласък на собствената си кампания

КОЛОРАДО СПРИНГС, Колорадо (AP) — На неотдавнашен примитивен спор претендентът за Конгреса Дейв Уилямс взе микрофона и отприщи същата MAGA причини, които го издигнаха от някогашен щатски представител до ръководител на Републиканската партия на Колорадо.

„ В момента имаме борба за душата на нашата партия “, сподели Уилямс.

Усърдието на Уилямс и използването на войнствения жанр на политика на някогашния президент Доналд Тръмп като ръководител на държавната партия разцепи републиканската партия в Колорадо, отразявайки завършения като Тръмп раздор в националната републиканска партия.

Но последните нагли маневри на Уилямс, в това число потреблението на позицията му на ръководител, с цел да се опита да влезе в Конгреса, разпали напрежението. Някои републикански чиновници в Колорадо се сблъскаха, други желаеха оставката на Уилямс.

Чрез всичко това Уилямс притегли вниманието на Тръмп, факт, който той не разреши на тълпата да не помни в дебата против републиканския му противник за място в Къща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР