В премиерните епизоди на сезон 3 Гризи и лемингите пътуват

...
В премиерните епизоди на сезон 3 Гризи и лемингите пътуват
Коментари Харесай

По света с Гризи и лемингите започва по Boomerang

В премиерните епизоди на сезон 3 Гризи и лемингите пътуват по света. В предходни епизоди, героите видяха Великата китайска стена и стигнаха до Антарктида, където се срещнаха с моржовете.

Сега задачите им са Амазония и Шотландия, като всичко стартира с премеждие в шотландски палат. Докато обикалят из стаите му, те откриват, че има тайнствен вълшебен предмет.

Лемингите бързо ще видят опция да употребяват магията за себе си, само че Гризи съумява да им попречи и потвърждава, че може да бъде страховит мечок, който не се опасява от тях.

В рамките на маратона „ По света с Гризи и лемингите “, феновете ще видят и завършения на героите вкъщи. Оказва се, че мечокът е изял целия си обичан течен шоколад. Както прилича на същински гурме готвач, взема решение бързо да запълни дефицита като измисли апетитен шоколадов десерт с кокос.

В региона обаче има и друга група гастрономи - лемингите също мечтаят за нещо сладко. Така всички герои стартират своите кулинарни занимания. Премиерата на „ По света с Гризи и лемингите “ е през днешния ден – 7 март от 19.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР