В пощенската кутия на Десислава Атанасова е подаден сигнал за

...
В пощенската кутия на Десислава Атанасова е подаден сигнал за
Коментари Харесай

Атанасова получила анонимен сигнал за корупция по пощата

В пощенската кутия на Десислава Атанасова е подаден сигнал за корупция в Русе. На брифинг в Народното събрание тя изясни, че сигналът касае социална поръчка за анаеробна апаратура за над 23 милиона лв. по ОПОС.

Според данните на незнайния спедитор публичната поръчка съдържа редица нарушавания. Атанасова сезира органите на Министерство на вътрешните работи за сигнала. Тя се надява и останалите депутати, до които е подаден сигнала, а точно Политическа партия, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи да се включат в самодейността й. Спрете далаверата за милиони в Русе е озаглавен сигналът . Консултант на общината, който тя е финансирала уведомява кмета на Русе и заместниците му, че участниците в процедурата не дават отговор на изискванията, по думите й. Въпреки предизвестията те са класирани.

Скоро ще бъде определен реализатор по тази социална поръчка. Оказва се, че всички участници са консорциуми . Десислава Атанасова е обезпокоена, че пари, извоювани по ОПОС може да бъдат опорочена с такава социална поръчка.

Тя прикани всички депутати, получили сигнала задно да подадат сигнала в Министерство на вътрешните работи. Иначе от ГЕРБ ще останат с усещането, че се крият злоупотреби. Вярвам на българските институции, акцентира националният представител.
 Отрязаха ГЕРБ за
Отрязаха ГЕРБ за " карта българин " за диаспората ни

След близо два часа диспути предлагането бе отхвърлено от депутатите в комисията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР