Руските военни нанесоха удар с ракетен комплекс Искандер по команден

...
Руските военни нанесоха удар с ракетен комплекс Искандер по команден
Коментари Харесай

Русия ударила с Искандер украински комаден пункт край Харков

Руските военни нанесоха удар с ракетен комплекс " Искандер " по команден пункт на зенитно-ракетна бригада на украинската войска в Харковска област, заяви съветското министерство на защитата, представено от BBC.

" Екипажът на ОТРК " Искандер " на съветските въоръжени сили нанесе удар по авансово проученото местонахождение на командния пункт на 302-ра зенитно-ракетна бригада на въоръжените сили на Украйна ", се споделя в изказване на министерството на защитата. " В резултат на удара бяха изцяло унищожени командният пункт на бригадата, склад с муниции и към 50 военнослужещи от украинските въоръжени сили.

Украинските военни не разясниха тези известия , само че Генералният щаб на украинските въоръжени сили съобщи, че съветската войска, с поддръжката на авиацията, Харковска област. Селищата Веселое и Уди също бяха ударени от съветски самолети.

Това оповестиха от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна за продължаващото опълчване на украинските войски на съветската атака в региона на Харков.

В резултат на боевете в това направление съветските войски, съгласно украинските военни, са изгубили 35 души , а също по този начин са унищожени 14 единици военна техника.
 Зеленски от Харков: Ситуцията на фронта е извънредно сложна, само че под надзор
Зеленски от Харков: Ситуцията на фронта е извънредно сложна, само че под надзор

Украинският водач посети застрашения от съветските сили град
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР