В неделя вечер най-гледаното музикално риалити в България показа нови

...
В неделя вечер най-гледаното музикално риалити в България показа нови
Коментари Харесай

Над 1 400 000 зрители гледаха старта на Гласът на България

В неделя вечер най-гледаното музикално риалити в България сподели нови изключителни гении и трогателни истории, с които притегли над 1 400 000 души пред дребния екран. По данни на ГАРБ наклонността младите да търсят развлечение в шоуто се резервира, като вторият епизод е бил гледан от над 46% от всички фенове сред 18 и 34 години. Миналата вечер страстите от сцената на „ Гласът на България “ се придвижиха и в бекстейджа, където една от участничките Миглена Тодорова получи предложение за брак, а малко след 21.00 ч. трогателното осъществяване и трагична история на варненката Виктория Динкова бе проследена от близо 1.6 милиона души. 22-годишната певица описа, че е била жертва на домашно принуждение още от най-ранните си детски години, поради което на 17 години взема решение да избяга от у дома. Признава, че съумява да оцелее с помощта на музиката, която й дава сили да лекува контузиите и да изиска едно по-хубаво бъдеще за себе си. Виктория избра да продължи напред в шоуто в тима на Поли Генова.

Във втори епизод на шоуто Камелия притегли впечатляващ нов участник за тима си – 19-годишната Никол Тодорова, която раздруса сцената с най-силното осъществяване за вечерта. Младото момиче се превъплъти в световноизвестната Адел освен с глас, само че и с визия, а осъществяването й беше толкоз въздействащо, че съумя да разплаче най-хубавата й другарка Симона Загорова. Именно звездата от четвъртия сезон на „ Гласът на България “ убеждава Никол да се яви на кастингите, тъй като е родена певица. Твърдението й се потвърди, откакто всички треньори се обърнаха и желаеха Никол в тимовете си. Иван Лечев побърза да съобщи, че „ това момиче освен има глас, това момиче може да пее “ и да обещае, че един ден тя ще има албум и той ще си го купи. Никол обаче избра да се причисли към тима на Поли Генова.

Желанието на Иван Лечев и Поли Генова да се появи участник, който „ да ги удари по главите “, също се сбъдна тази неделя, когато на сцената нежната и нежна участничка Вики реши „ да се позабавлява “, изпълнявайки новия шлагер на Тейлър Суифт „ Look what you made me do “ в хеви метъл вид. Интерпретацията й беше посрещната с потрес от Камелия и Графа, а Поли от самото начало се криеше в стола си и разясняваше, че Вики е способна да озвучава филми на ужасите. Единствено Иван Лечев се оказа смел и натисна бутона, с цел да я пожелае в тима си.

Бурни страсти провокираха и осъществяванията на две 15-годишни девойки - Симона Захариева, която Камелия разгласи за финалист, само че тя избра тима на Графа, и Деница Караславова, която с хубостта и увереността си впечатли цялото жури, а напред продължава в тима на Поли.

Един от по-самоуверените и уверени в гения и качествата си претенденти бе артистът Александър Христозов, който с глас и усмивка закова на стола Камелия с осъществяване на класиката на Сам Кук „ A change is gonna come “. Освен, че се изявява в театъра, той е снимал и паралелно до международни звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм, а в „ Гласът на България “ избра да продължи в тима на Иван Лечев.

Вокалистът на групата „ Фънки миракъл “ Симеон Желязков се оказа измежду претендентите, които впечатлиха безапелационно и четиримата треньори. Те се обърнаха още преди да са го разпознали. Вече лице в лице с него, първа от журито го разпозна Поли Генова, а Иван Лечев разяснява, че е чувал Симеон да пее и по-добре, само че също го пожела в тима си. „ Аз съм почитател. За мен ще е чест и наслаждение да си в моя тим “, разгласи Графа, с което очевидно съумя да завоюва един от експертите от този сезон в тима си.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР