В навечерието на 1 ноември – Ден на Народните будители,

...
В навечерието на 1 ноември – Ден на Народните будители,
Коментари Харесай

Община Георги Дамяново организира Ден на отворените врати /снимки/

В навечерието на 1 ноември – Ден на Народните будители, в постройката на Общинска администрация-Георги Дамяново се организира „ Ден на отворените порти ”. Участие в самодейността взеха възпитаници от ОУ „ Отец Паисий ” от селото. Те бяха посрещнати от зам.-кмета Радослав Найденов, секретаря на общината Иван Пешунов, шефа на дирекция ОКТСДОСТСУ инж. Бойко Благоев, гл. счетоводител Гергана Филипова и мл. специалист „ Образование “ Нели Иванова.
Учениците бяха ръководители и чиновници в Община Георги Дамяново. В ролята на кмет на общината влезе Габриела Каменова, а Радослав Ангелов зае мястото на заместник-кмет. За секретар на общината бе определена Саша Валериева, а шеф на профилираната дирекция Дияна Петева. Позицията на гл. счетоводител бе заета от Камелия Петева. Всички получиха документи за присъединяване в самодейността, с благопожелание за триумфи в учебно заведение и сбъдване на фантазиите.
Придружавани от своите преподаватели и част от управлението на общината, децата разгледаха кабинетите и залите в постройката на общината, посетиха разнообразни отдели, разговаряха с специалисти и чиновници. Те бяха осведомени и с главните цели в работата на администрацията.
„ Местната власт е тази, която е най-близо до хората, пред нея стои нелеката задача за решаването на разнообразни проблеми и проблеми на жителите ”, сподели зам.-кметът Радослав Найденов.
След края на работния си ден, участниците в самодейността споделиха че активността на кмета и екипа му е забавна и най-много виновна. Накрая всички възпитаници и техните преподаватели получиха дарове от Община Георги Дамяново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР