В нас живеят ангели и демони и всеки сам определя

...
В нас живеят ангели и демони и всеки сам определя
Коментари Харесай

Добри, мили и грижовни: 3 зодии с ангелска душа

В нас живеят ангели и демони и всеки самичък дефинира кои са бъдат на показ. Понякога съумяваме да намираме баланс, различен път едното надвива. Е, при тези три зодии превесът е на страната на ангелите. Добри, благи и грижовни – тези зодии има ангелска душа.

Риби – хора с доста мощна вътрешен глас, която им разрешава да знаят на първо място останали, да плануват, да съумяват да реализират триумфи с помощта на шестото си възприятие. Могат да ви оказват помощ да вземете вярното решение, в случай че се колебаете. Винаги ще ви оказват помощ в сложен миг, ще се слагат на ваше място. Те са емпати, доста прочувствени и грижовни. Помагат на хората да намерят своя път и задачата в живота им, която да ги води. Притежават скрити гении, изобретателни персони са. Често основават шедьоври. От тях струи мощ и сила. Дори да се изтощят прочувствено, те бързо се възвръщат и са подготвени да продължат по пътя си към идващото положително, което ги чака и което би трябвало да създадат. Могат да се отделят от света, с цел да рестартират и да се върнат по-готови от всеки път за това, което ги чака.
 Всички желаят да са като тях – мъжете от ТЕЗИ зодии са най-щедрите Всички желаят да са като тях – мъжете от ТЕЗИ зодии са най-щедрите
Казват, че няма мъж, който да не желае да даде, а има дами, които не умеят да си изискат. Дали това е правилно, или не не знаем, само че е реалност,...

Водолей – извънредно мъдри, изобретателни и спокойни хора, от които човек може доста да научи. Има голямо сърце, в което могат да поберат всеки. Лекуват душата на човек с наличието и думите си. Винаги са на страната на справедливостта и правото. Често основават семейство на по-късен стадий от живота си поради положителните каузи, които са заети да правят. Все избавят някого, все оказват помощ и подават ръка. Имат неизчерпаема сила и мощ, с която са подготвени да защитят вашата идея като тяхна лична. Имат доста добра вътрешен глас, която ги води по пътя на триумфа и им разрешава да го покажат и на околните си. Трудностите за тях са уроци, които научават сполучливо. Подхождат с разсъдък във всяка една обстановка. Не хабят силата си за нелепости, а единствено за значими цели.

Везни – одобряват непознатите проблеми драговолно. Поставят се в обстановката на индивида насреща, влизат в неговите обувки. Винаги ще ви оказват помощ, даже поради това да би трябвало да загърбят личния си живот и каузи. Не желаят нищо отсреща. Склонни са да оказват помощ и на непознати хора. Везните виждат и познават красивото. Обръщат внимание на детайлите, намират салдото и хармонията в живота и могат да оказват помощ и на вас да ги откриете. Те ще ви вдъхнат кураж и вяра, когато ви е най-тежко, когато сърцето ви е разрушено или имате различен проблем, който ви мъчи. Ще проявят самообладание към вас и ще ви демонстрирах по какъв начин да постигнете вътрешен мир.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР