В магазините днес се предлага огромно разнообразие от всякакви видове

...
В магазините днес се предлага огромно разнообразие от всякакви видове
Коментари Харесай

Учени разкриват: Храните, които могат да удължат живота ни!

В магазините през днешния ден се предлага голямо многообразие от всевъзможни типове храни и артикули и постоянно се затрудняваме  когато би трябвало да решим какво да предпочетем да сложим в количката и кое да пренебрегнем, тъй като не е толкоз потребно.

Достатъчно е да проявим здрав разсъдък, когато пазарим и да избираме питателните артикули, които могат да подействат благотворно на здравето ни.

Популярната диетоложка Йохана Уорд разпространява своето проучване за суперхраните, които могат да обезпечат на човек положително здраве и доста по-дълъг живот. Според лекарката, подобрявайки здравето на индивида, тези храни спомагат и за удължение на живота и спомагат за справяне наднорменото тегло, диабета, сърдечно-съдовите болести, рака и автоимунните болести.

Суперхраните, които незабелязано удължават живота ни са непрекъснато пред погледа ни, а точно:

1.Ягоди

Те са основен детайл за намаление равнищата на холестерола. Освен това, те изобилстват от антиоксиданти и по този метод бранят човешкото тяло от канцерогените.

2. Чесън

Любим на мнозина, най-мощния зарзават влиза интензивно в битката срещу  рака. Той работи понижаващо на кръвното и е от основно значение за постоянен имунитет.
 Как да спрем с преяждането: Най-лесните способи съгласно диетолозите Как да спрем с преяждането: Най-лесните способи съгласно диетолозите
Всеки има разнообразни прагове на количество храна, което употребява, с цел да потисне глада си. В резултат на това самата идея за преяжда...

3.Гъби

Може и да ви звучи необичайно, само че те са доста положителни за всички, които се борят настойчиво с наднорменото тегло. Те съдържат огромно количество мед и са щит против вирусните болести. В състава им има витамини от група В, а те са от изгода за естественото деяние на нервната система.

4. Ядки

Те са познати като съвършен източник на незаменими киселини, които възпират развиването на болестта атеросклероза, работят подобряващо на кръвообращението и възстановяват кръвното.

5.Сладък картоф
 Как водата пречи на храносмилането Как водата пречи на храносмилането
Диетологът Светлана Фус разяснява известния мит за заплахите от пиенето на вода по време на хранене пред РИА Новости. Тя означи,...

Тези зеленчуци се считат за суперхрана, която е извънредно богата на хранителни субстанции. Отчита се огромно количество фибри и антиоксиданти в състава на този зарзават, Той оказва благотворно влияние по повод намаляването на  холестерола и подсилване на кръвоносните съдове и по-конкретно на стените им.

6.Авокадо

Авокадото е известно от дълго време с високото си наличие на калий, а това оказва чудесно влияние върху сърдечно-съдовата система. Освен това, този плод спомага за събаряне на килограми, унищожава непотребния холестерол и усъвършенства метаболизма.

7.Бобови растения

Нахут, грах, леща и боб са залегнали надълбоко в нашата национална кухня. Освен това те са богати на естествени субстанции от сорта на цинк, желязо, фолиева киселина и калий. Те са доста потребни и не съдържат доста калории.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР