В Козлодуй е започнала подписка в подкрепа на уволнения от

...
В Козлодуй е започнала подписка в подкрепа на уволнения от
Коментари Харесай

Подписка в Козлодуй иска връщане на Пешко Караджов, който заплаши полицай

В Козлодуй е почнала подписка в поддръжка на уволнения от АЕЦ-а началник Пешко Караджов, който насочи опасност към еднообразен чиновник на Министерство на вътрешните работи " Повече няма да бъдеш служител на реда ", написа уеб сайтът Bulnews.

Подписката тече към този момент втори ден, а хората са уверени в неговата справедливост.

„ Познавам го от близо 8 години. През това време сме имали много изпълнени дежурства дружно. Били сме по обектите и в жеги, и в мраз и във всевъзможни метеорологични условия и в никакъв случай не се е държал високомерно и шефски. Винаги е помагал с каквото може “, споделя Цветелин Флоров, чиновник в АЕЦ " Козлодуй ".

По думите му цялата сцена, която е била снимана във видеото е била режисура и е била доста добре режисирана. Флоров разкри, че един от служителите на реда, участници във видеото, се споделя Валери Манов. Той и другите униформени доста добре познават нрава на Пешко Караджов и са му устроили капан, за да го покажат в неприятна светлина, да уронят престижа му и това до докара до неговото уволняване, както и стана.

Подписката може да бъде забелязана в самия АЕЦ, както и в близките села. След като завърши самодейността, което евентуално ще стане до седмица, подписката ще бъде изпратена до министър-председателя Бойко Борисов и министъра на енергетиката Теменужка Петкова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР