В хода на вчерашния ден имахме възможността да се насладим

...
В хода на вчерашния ден имахме възможността да се насладим
Коментари Харесай

Време за финали: Предстои да разберем кои ще са шампионите в Рим

В хода на вчерашния ден имахме опцията да се насладим на дуели противопоставящи едни от най-хубавите състезатели в света, като станаха ясни имената на участниците в конфликтите за купите при мъжете и дамите на,,хилядарката " в Рим. Впечатление прави наличието на международните номер едно Новак Джокович и Ига Швьонтек, които доближиха финала и през миналогодишното издание, но единствено полякинята се поздрави с оценката в италианската столица.

В първи дуел на корта ще излязат намиращите се в най-хубава форма в WTA Тура все още - Ига Швьонтек и Онс Жабер, които надлежно са в серия от 27 и 11 следващи победи. Интересното в съперничеството посред им е, че тунизийката има предимство от 2:1 триумфа, което единствено по себе си подсказва какъв брой непредсказуема е срещата, даже поради наложената доминация от някогашната шампионка на Ролан Гарос, чиято последна загуба датира от средата на месец февруари. Началото на този трогателен конфликт, който следва да постави завършек на една от двете победни серии, може да наблюдавате от 14:00 часа на централния корт във,,Вечния град ".

Мачът за купата при мъжете ни дава епизод №10 на съперничеството противопоставящо Новак Джокович и Стефанос Циципас, като успехите са 6:3 в интерес на сърбина, а последната им среща датира от конфликта за оценката на Ролан Гарос предходната година, когато след,,пълен ремонт " Ноле завоюва своя 19-ти трофей от Шлема. На конкуренцията в Рим сърбинът е 5-кратен първенец, до момента в който гъркът с достигането си до финала усъвършенства върховото си класиране, а в мача през днешния ден привидно предстоящо международният номер едно влиза като любимец, поради обстоятелството че досега не е изгубил нито един сет в хода на надпреварата. Юбилейният дуел сред двамата представители на топ 5 може да наблюдавате не по-рано от 17:00 часа на основния корт в италианската столица.

Програмата за централния корт през днешния ден, в който следва да бъдат избрани първенците на тазгодишното издание на шампионата в Рим(начало 14:00 часа):

1. Ига Швьонтек - Онс Жабер

2. Новак Джокович - Стефанос Циципас(не преди 17:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР