В голямото разнообразие на пазара в днешно време, има няколко

...
В голямото разнообразие на пазара в днешно време, има няколко
Коментари Харесай

Веригата Монти Мес във Варна Ви очаква с качествено месо и уникални готвени ястия за дома

В огромното многообразие на пазара в днешно време, има няколко съществени критерии, по които търсим месо за нашата софра - гледаме то да е прясно, екологично чисто, с потвърден генезис и обезпечено качество. Именно това ще намерим във варненската " Монти Мес " , която е основана преди съвсем едно десетилетие. Фирмата предлага прясно българско месо, лично произвеждане, което можете да намерите в няколко магазина, намиращи се на основни места в морската столица.



Освен в личните им обекти, ще намерите и цялостната гама артикули на при техните сътрудници – супермаркет  " Сиди " в Аксаково и веригата супермаркети " Наблизо " , която Ви чака в кварталите „ Бриз “, „ Владиславово “ и „ Чайка “. Можете да намерите месото на " Монти Мес " и в Старо Оряхово, Обзор и Долни Чифлик .



Свинските меса, които компанията обработва в лична транжорна, са от с. Слънчево, телешките меса са от кланицата на „ Недко Митев “ от с. Овчарово, пилешките са от „ Лудогорско пиле “, а агнешкото месо е от лицензирани снабдители от района на Дулово.



Преследвайки задачата да върне любовта към обичайна българска кухня, варненската компания сътвори и " Монти Мес ". Те са три - в Гръцката махала (ул. " Сан Стефано " 15), в региона на лятно кино " Тракия " ( " Отец Паисий " 1) и на пазар " Младост " (павилион 39-40, до Досев Импекс), като там можете да намерите комбиниране от остарели гозби и съвременни предписания от основния им готвач.



Ще имате опцията да опитате разнородни готвени ястия, супи, салати и десерти за Вашия дом и офис. Гозбите се подготвят на място с пресни артикули по всички стандарти. Има , в което всеки ден ястията са разнообразни. Можете да поръчате и по телефона храната си.



Освен това " Монти Мес " предлага и , тъй че може да се окаже добър асистент и да улесни организирането на Вашия празник – рожден ден, фамилно събиране, фирмено празненство, имен ден или различен мотив.



Фирмата предлага разнообразни плата. В месната му селекция ще Ви подготвят пилешка пържола жулиен, мини пържени кюфтенца, свинско контра филе жулиен, пилешки пръчици в корнфлейкс, пиле филе жулиен, домакински телешки суджук и други. В безмесната пък са селектирани сирене, кашкавал, хапки пане, моцарелени хапки, картофи по селски и други.



Информация за всички магазини и обекти за хранене на " Монти Мес " с адрес, работно време и всичко, което Ви интересува. ще можете да намерите в новия ни сайт  или на страницата на  .



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР