Кадри ФБСензационен край на Ергенът“ очакват неговите фенове тази вечер.За

...
Кадри ФБСензационен край на Ергенът“ очакват неговите фенове тази вечер.За
Коментари Харесай

Шумен провал за Алекс на финала на „Ергенът“

Кадри ФБ

Сензационен завършек на „ Ергенът “ чакат неговите почитатели довечера.

За сърцето на Алекс останаха да се борят Магдалена и Надежда, само че надвиват мненията, че Алек ще послуша майка си и няма да избере нито една двете.

Ако това в действителност се случи, ще бъде казус в сантименталното риалити по бТВ, само че в обществената мрежа множеството потребителите са уверени, че точно на такава развръзка ще станем очевидци.



Почитателите на формата към този момент излязаха гнева си върху Алек поради непредвиденото решение, което ще вземе и меко казано не утвърждават постъпката му.

Някои от хората даже са по-крайни и засипват с тежки рецензии Ергена, който е по-малък с 8 години от варненката Маги и с 6 от Надя.



Предлагаме Ви някои от разпалените мнения:

Двечките си чакат Алек, а то най-вероятно ще пристигна Наум и ще им донесе писмо, по този начин ги виждам аз нещата. Интересно обаче по какъв начин ще се измъкне от обстановката. Има две дами, на които е свалял звезди три месеца и ги е предиздвикал по някакъв метод да мечтаят, че могат да имат общо бъдеще с него и най-после да не избере нито една ще е мега скандално да ги зареже и двете!

Ако в действителност е правилно, че Алек бяга и не избира никоя, ще е доста тъпо и мерзко. Най-лесно е да избягаш, а сложното е да останеш и да се бориш за любовта си. След тия гръмки слова и целувки дето раздава да се омете на финала, това няма да се не помни и ще отнесе огромен хейт справедливо.

Няма мощ на света, която да ме убеди, че от всички девойки той самичък избира тъкмо тези две дами. 28-годишен мъж! Или е сюжет или момчето има много неща за отработване от детството и отношението с майка си! 

Тъжно е, че най- евентуално няма да избере нито една от двете, а е гадно да си играеш по този начин с възприятията на хората, без значение дали е режисирано или не. И Маги и Надежда си имат своите достолепия, само че никоя няма да е с Алек. А видяно въпреки това, абе девойки с какъв ум сте влезнали вътре, не спирам да ви се чудя? Ако пък сте се и влюбили, тъпо за вас самите.

И в този момент мама ще каже, че едната е доста огромна, а другата има дете, и двете не стават и да си вървят в къщи. И Алек като множеството мъже ще послуша мама.

Голяма развръзка, няма що. Мама сподели " не " и синчето слушка. Уж нямаше значение възрастта, сякаш нямаше значение, че има дете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР