ПАОК докосва титлата в гръцкото първенство след победа с 4:1

...
ПАОК докосва титлата в гръцкото първенство след победа с 4:1
Коментари Харесай

ПАОК с Десподов докосват титлата в Гърция

ПАОК допира купата в гръцкото състезание след победа с 4:1 против Панатинайкос като хазаин. Резервата Андрия Живкович се трансформира в огромния воин за солунския отбор, откакто вкара два гола и направи асистенция. Кирил Десподов стартира срещата като титуляр и остана на терена до 81-ата минута.

С триумфа " двуглавите орли " излязоха отпред в шампионата, откакто АЕК загуби като посетител от Олимпиакос с 0:2. ПАОК е със 77 точки, до момента в който АЕК със 75. В последния кръг тимът на Десподов ще гостува на Арис в дерби на Солун, предава БНР. 

В 3-ата минута ПАОК бе покрай разкриване на резултата, само че ударът на Брандън Томас от наказателното поле срещна левия непряк дирек.

Осем минути преди края на първото полувреме домакините поведоха в резултата. Янис Константелиас откри Тайсон в пеналтерията, а той със самочувствие приключи.

В 70-ата минута “двуглавите орли ” получиха дузпа след нарушаване на Тин Йедвай. Зад топката застана Андрия Живкович, който направи резултата 2:0.

Осем минути по-късно Панатинайкос върна един гол. Филип Младенович центрира в наказателното поле и топката бе засечена от Александър Йеремейеф.

В 89-ата минута ПАОК още веднъж поведе с две попадения. Живкович подаде към Виериня, а той с прекрасен удар под напречната греда не остави шансове на стража на гостите.

Във втората минута на добавеното време на дуела Живкович означи втория си гол в мача и оформи крайния резултат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР