В днешно време сексуалната ни ориентация влияе все по-малко на

...
В днешно време сексуалната ни ориентация влияе все по-малко на
Коментари Харесай

Хомосексуален полицай си отмъсти за тормоз

В днешно време половата ни ориентировка въздейства все по-малко на това дали ще се развиваме в кариерата си и живота си като цяло. Въпреки това постоянно хората, които са с по-различи полови усети, въпреки всичко стават жертви на неприятно отношение, само че разликата е, че към този момент те могат да потърсят правата си по правосъден път. Днес ви представяме една забавна история на хомосексуален служител на реда.

Шефовете на полицията в Сейнт Луис подминали цели 23 пъти сержант Кийт Уайлдхебър, когато идвало време за покачване и очевидно това решение в този момент ще им коства скъпо, пишат от actualno.com. Той счита, че главната причина е, че е гей и не го крие – по тази причина и е завел правосъдно дело, написа английският всекидневник The Guardian, съобщи БГНЕС. Полицаят завел дело против общината и съд реши, че Сейнт Луис дължи на Уайлдхебър съвсем 20 милиона $ отплата поради дискриминация.

В хода на делото сержантът разкрил, че командирът му го наричал с обидни имена със полов подтекст, а член на управата на полицията го посъветвал „ да понижи гейщината “. Колеги на Уайлдхебър потвърдиха в съда, че шефовете му са споделили, че сержантът „ би трябвало да смъкна малко равнището на гейщина, в случай че желае да стане офицер “. Съдебното жури присъди 1,9 милиона $ директни вреди, нанесени на Уайлдхебър, 10 милиона $ наказване за кметството на Сейнт Луис за дискриминация, както и 7 милиона $ наказване за това, че шефовете на сержанта пробвали да му отмъстят, откакто завел делото преди повече от 2 години. От общината в Сейнт Луис споделиха, че ще назначат специфичен човек, който са следи за дискриминация против чиновници въз основата на сексуалността им, тъй като е „ пристигнало време за смяна “.

Полицията е държавна конструкция, част от изпълнителната власт, която дава отговор за използването на закона и поддържане на публичния ред, противопоставяне на престъпността, оказване на подпомагане на жителите, държавните органи и публичните организации при реализиране на законните им права и ползи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР