В Бургас президентът Румен Радев благодари на всички военни екипи

...
В Бургас президентът Румен Радев благодари на всички военни екипи
Коментари Харесай

Президентът Радев: Призовавам разумните политици да пресекат авантюрите на Асен Василев 


В Бургас президентът Румен Радев благодари на всички военни екипи и доброволци, които са се присъединили да оказват помощ в усложнената конюнктура в страната.

„ Не чакаха инструкции в изпадналата в ступор страна и взеха в свои ръце самодейността за справяне с тежкото състояние “, означи президентът.

По думите му сме очевидци на серия от случки в региона на финансите.

„ Много ясно предизвестих, че хрумването за енергийната вноска ще декапитализира „ Булгарстрансгаз “. Само за месец сдружението натрупа 260 млн. дълг, приходи в бюджет няма, а това решение ни дискредитира пред нашите европейски сътрудници. Досега президент не е налагал несъгласие върху Закона за държавния бюджет, само че в случай че Народното събрание не озапти министъра на финансите, аз не изключват и подобен вид “, съобщи Радев Bulgaria On Air.

„ Недопустимо е желанието на министъра на финансите за разпродаване на Държавния аграрен фонд. Тази земя е стратегически запас и не може да бъде пиляна поради настоящи бюджетни потребности. Нито да служи като отплата поради невъзможността да се ръководят държавните финанси. Отваря необятно опция за злоупотреби. Призовавам рационалните политици да пресекат тази случка “ , сподели още президентът.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР