В 18 часа утре, четвъртък, ще бъде открито 11-то издание

...
В 18 часа утре, четвъртък, ще бъде открито 11-то издание
Коментари Харесай

Откриват Фестивала на пясъчните скулптури! Вижте кога!

В 18 часа на следващия ден, четвъртък, ще бъде намерено 11-то издание на Фестивала на пясъчните статуи в Бургас. Тази година двадесет и двама създатели от Австралия, Турция, Украйна, Германия, Полша, Русия, Чехия и България работиха по атрактивната тематика " Митове и чудовища ". На входа на експозицията ще ви посрещнат двете кули от Толкиновата сага " Властелинът на пръстените " - Ортанк в Айсенгард (обиталище на магьосника Саруман) и Барад-Дур, от чийто връх гледа неспящото око на Саурон. Във фестивалната зона са изваяни още горгоната Медуза, заплашителен циклоп, чудовището от Лох Нес... За да узнаете какво друго е родила фантазията на скулпторите, елате и вижте на място. Само на следващия ден вечер входът е свободен.

Фестивалът на пясъчните статуи ви чака на нормалното си място в парк " Езеро ", покрай Конна база - Бургас. Той ще работи всеки ден от 08.00 до 22.00 часа до края на септември.

Цените на билетите остават непроменени:

Деца до 7 години - гратис.

Ученици и пенсионери - 1.50 лева

Група над 10 души - по 2.50 лева на човек.

Редовен билет - 3.50 лева

По време на утрешното публично разкриване за вашето положително въодушевление ще се погрижат импро спектакъл " ХаХаХа " от София и бургаският духов оркестър, който това лято се показва с напълно нова музикална стратегия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР