Устройството The Smellmeter ще показва колко се изпотяват героите в

...
Устройството The Smellmeter ще показва колко се изпотяват героите в
Коментари Харесай

Old Spice ще освежава Преслав „Аethelthryth“ Иванов по време на епичен стрийм в Twitch на 4 юни в 18 часа

Устройството The Smellmeter ще демонстрира какъв брой се изпотяват героите в разнообразни компютърни игри, до момента в който играеш с тях.

Калин Карабойчев преди 12 секунди 1 Сподели

Най-четени

ХардуерСветослав Димитров - 19:16 | 30.05.2023

Започнаха продажбите на Huawei Watch 4 и Watch 4 Pro – първият в света часовник, който може да мери кръвната захар

НаукаЕмил Василев - 20:30 | 29.05.2023

Немски откриватели ни приближават на крачка от основаването на първият нуклеарен часовник

ХардуерДаниел Маринов - 18:37 | 28.05.2023

Бритиш Телеком разгласи най-лошата позиция за слагане на рутерa вкъщи

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/Калин Карабойчев е шеф на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава интензивно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Тази неделя геймърите в Twitch ще станат очевидци на епично събитие. Един от най-известните български стриймъри Преслав „ Аethelthryth “ Иванов ще употребява специфичното „ устройство “, основано от Old Spice, с цел да мери какъв брой  нужда от ободряване имат героите във видео игрите, до момента в който играеш с тях.

По време на гейм сесията The Smellmeter ще регистрира миризмата на героите в игрите, които Аethelthryth ще играе.  В тях ще има обилие от мъжки действия като лов на риба, рязане на дърва, яздене на кон и други Стриймърът Преслав ще ухае прелестно, с помощта на продуктовата линия Captain на Оld Spice, а The Smellmeter, който е във формата на нос, висок 35 см, ще показва по кое време има потребност от ободряване на ситуацията.

Зрителите на стрийма в неделя също ще бъдат ангажирани. Колкото повече от тях се включват във видеото, толкоз повече знака на The Smellmeter ще става все по-пълен и по-пълен. Всеки път, когато той доближи до лимита си или е покрай напълване, към стриймъра ще бъде разпръскван артикул Old Spice за възвръщане на свежестта.

Устройството е основано иронично в духа на занимателния комизъм, който марката употребява, а игрите няма да са определени инцидентно и ще изпитат опциите The Smellmeter до краен лимит.

Стриймърът Aethelthryth е един от най-забавните и известни български звезди в Twitch и YouTube, където започва своя канал още до момента в който е на 15 години. С повече от 70 милиона гледания и близо 200 хиляди почитатели, Преслав Иванов има задоволително опит, с цел да издържи на 4 часовия маратон в неделя, където компания ще му прави The Smellmeter, който ще пресмята по кое време героите има потребност от ободряване, до момента в който играят и ще прави това с артикули от линията Captain на Оld Spice.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР