Уникален случай се наблюдава в Северна Корея. Правителството затвори 200000

...
Уникален случай се наблюдава в Северна Корея. Правителството затвори 200000
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Затвориха град в Северна Корея заради шепа куршуми (Всичко за екшъна)

Уникален случай се следи в Северна Корея. Правителството затвори 200000 град и сега се ревизират къща по къща поради съмнение за корист с държавно имущество. В частност, поради шепа патрони.

 

Заради установена липса на 653 броя патрони, военните блокираха цялостен един град и започнаха обиски по домовете и къщите на хората. Новината провокира ужас и всеобщи полицейски инспекции. А управляващите са под паника и трескаво търсят извършители.

 

Съгласно един от законите, популацията няма право да употребява огнестрелно оръжие, нито да има боеприпаси, пушки или други оръжия, в случай че не става въпрос за военнослужещи лица. И всяко нарушаване се санкционира със непоколебим затвор и три годишна каторга или трудова тегоба.  Беше обявено, че Ким Чен Ун персонално е разпоредил заключване на град Хиейсан, провинция Райганг, с цел да се намерят изчезналите боеприпаси. " Градът ще остане затворен, до момента в който не се намерят всички 365 патрона ", гласи решението на управляващите.

 

Новината провокира ужас и паника, както и подозрения, че може да се стигне до полицейски произвол и принуждение над цивилното население. В Северна Корея обаче законите са извънредно сурови и няма компромис за такива прояви. Затова и управляващите подхващат толкоз крайни дейности по отношение на протичащото се.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР