Първата им среща била толкова изненадваща, че блондинката е убедена

...
Първата им среща била толкова изненадваща, че блондинката е убедена
Коментари Харесай

Анита най-после призна причината за раздялата й с Рачков

Първата им среща била толкоз изненадваща, че русокоската е уверена в намесата на ориста. Видели се в Стара Загора под навеса на един паркинг, под който Анита се скрила, когато внезапно я подгонила мощна градушка. Нетипично за декември, поради което и не била готова и побързала да се защищити от сипещите се ледени топчета. Под навеса, под който спряла, имало единствено една паркирана кола, от която скоро слязъл самият Димитър Рачков. Погледите им се засекли, само че не си споделили нищо. Запознали се чак месец по-късно, когато отново инцидентно се срещнали на фотосите на клипа на Дивна и Милко Калайджиев „ Пилето “. Във видеото Анита и Рачков имат малко фрагменти дружно, само че пък, както излиза наяве, се оказали задоволително, с цел да се срещнат. Тогава русокоската разговаряла повече с Милко Калайджиев. Знаели се около синовете му, с които младата дама била съученичка.

 

В една от паузите на снимачната площадка Анита разказала смешна история, с която разсмяла попфолк артиста, а около него и Рачков, който бил наоколо. „ Виж го това благо момиче ”, споделил комикът след това на Милко за Анита. Тези думи стигнали и до нея. Тя пък ходела след него, с цел да се снимат, тъй като била почитател на шоуто „ Господари на ефира “, измежду чиито водещи бе и Рачков. След общия фотос от дума на дума Рачков я поканил на среща, единствено че под формата на смешка, Затова се зачудила дали е схванала вярно. Даже предположила, че става дума не за сантиментална, а работна среща, на която той щял да я оферира да взе участие в различен план.

„ Малко потегли на бъзик поканата, само че той с бъзика си споделя истината ”, споделя Анита с усмивка.

 

Въпреки внушителната им възрастова разлика русокоската, която по това време била едвам на 19 години, и комикът, който този септември ще чества 52-рия си рожден ден, доста си допаднали. В началото на връзката им Рачков дори й казвал, че тя е неговият женски вид. После се оказало, че не е тъкмо по този начин и не си наподобяват толкоз, само че тогава, при първите им срещи, се харесали незабавно. Актьорът я спечелил със своята добрина и човещина. Макар, че е едно от най-разпознаваемите лица у нас, Рачков изобщо не се звездеел.

 

Анита попивала познания и опит освен от него, само че и от хората в обкръжението му. Те пък я приели незабавно и тя нито един път не усетила неуважение от някого, непосредствен до Рачков. Блондинката постоянно разговаряла другарски с продуцента Маги Халваджиян и жена му Кремена, сближила се и с актьорите Виктор Калев и Герасим Георгиев – Геро.

Анита има прелестни усещания и от Краси Радков, който разказа като „ обаятелен човек и гений ”. Спечелила сърцата и на родителите на Димитър Рачков. Така че въобще не били правилни слуховете, че не я харесвали.

 

И артистът бил посрещнат уместно от родителите на Анита. С времето майка й дори почнала да го приема като част от фамилията и по никакъв начин не била удовлетворена, когато щерка й се разделила с комика.

 

„ Чувствала съм, че съм получавала доста обич и угриженост ”, споделя Анита за връзката си с артиста. Единственото, за което недоволствала, било, че не работи. Блондинката имала предпочитание да се развива професионално и да реализира триумфи, единствено че дълго време се търсела и се чудела към коя област да се насочи.

Затова посещавала разнообразни курсове, в това число актьорски, за което Рачков я подкрепял. Освен това се грижел и да не й липсват пари в всекидневието. „ Никога не съм се чувствала добре от обстоятелството, че той на мен ми е давал пари... През цялото време съм мрънкала, че не работя. Чувствах се толкоз непълноценна, като не работех ”, показа Анита, която в края на миналата година се дипломира в УНСС и през днешния ден работи като брокер на недвижими парцели.

 

Въпреки че постоянно са се разбирали и в никакъв случай не са имали проблеми във връзката си, след съвсем 4 години обич русокоската и комикът се решили на разлъка. „ Известно време се усещаше като че ли. Имаше някакви проблеми, по които не можехме да стигнем до консенсус ”, показа Анита. Тя и Рачков се разминали във възгледите си за живота и за бъдещето. До този извод стигнали, откакто разговаряли близо 3 часа. Накрая се убедили, че е по-добре да сложат завършек на връзките си. Не са се карали, не е имало напрежение и обиди. Всъщност двамата в никакъв случай не са си повишавали звук. Винаги изяснявали въпросите, касаещи връзката им, по образован и зрял метод. Така че запазили положителни усеща един към различен след раздялата си. Анита дори акцентира, че постоянно ще е признателна на Рачков и ще го почита.

Така и не излиза наяве обаче за какво комикът не бе измежду поканените на сватбата й.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР