Унгарският премиер Виктор Орбан се похвали с нов подарък, за

...
Унгарският премиер Виктор Орбан се похвали с нов подарък, за
Коментари Харесай

Орбан се похвали с личен подарък от Тръмп - шапка с надпис Виктор, ти си велик

Унгарският министър председател Виктор Орбан се похвали с нов подарък, за който твърди, че му е изпратен персонално от 45-ият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Той разгласява фотография в профила си в X (бившия Twitter), на която носи яркочервена шапка с надпис " Тръмп ", изписан с основни букви.

" Вижте какво пристигна по пощата през днешния ден! Благодаря ти за поддръжката, Доналд Тръмп! " написа Орбан.

На предната страна на шапката има и ръкописен надпис, на който написа " Виктор, ти си популярен " и евентуално автограф на някогашния американски президент. Отстрани са изписани числата 45 и 47, които Тръмп употребява в предизборната си акция. Символиката зад тях е обвързвана с това, че той е 45-ият президент на Съединени американски щати и желае да бъде 47-ият.

Подаръкът може да е опрощение от Тръмп, който по-рано тази седмица обърка премиера на Унгария с турския президент Реджеп Тайп Ердоган.

" Някой чувал ли е за Виктор Орбан? Той евентуално е един от най-силните водачи по света. Нали? Той е водачът на Турция ", сподели той пред свои симпатизанти в Дери, щата Ню Хемпшир.

Трумп и Орбан поддържат близки политически връзки и на няколко пъти са изразявали поддръжка един към различен. Унгарският водач даже посети Съединени американски щати по-рано тази година за среща с Коалицията за консервативно политическо деяние. На нея той прикани: " Върнете се, господин Президент. Направете Америка още веднъж велика и ни донесете мир ".

Look what came in the mail today! Thank you for your support,!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР