Питър Андре изглеждаше всеки инч като обичлив татко, докато се

...
Питър Андре изглеждаше всеки инч като обичлив татко, докато се
Коментари Харесай

Питър Андре и съпругата му Емили изглеждат увлечени от новото бебе, докато ги виждат навън за първи път

Питър Андре изглеждаше всеки инч като ненагледен баща, до момента в който се наслаждаваше на пълноценна разходка със брачната половинка си и новороденото им бебе.

Облечен повърхностно в семпла бяла тениска и дънки, 51-годишният артист можеше да спре да сияе, до момента в който гледаше любовно брачната половинка си Емили Андре, до момента в който тя буташе най-малката им щерка в количка по време на сладка разходка.

Докторът на NHS Емили също беше цялата усмихната, защото изглеждаше елегантна и стилна в сенки, клинове и елементарен пуловер, когато излезе със брачна половинка си единствено седмици след раждането на третото им дете дружно.

Бащата на пет деца Питър люлееше бебето Арабела на ръце в един миг, до момента в който щастливата двойка изваждаше новороденото от количката й и я поставяше в кошница, закрепена на гърдите на Пит.

Семейният ден на Питър и Емили идва, когато почитателите молят двойката да не прави „ неточност “, когато става въпрос за името на щерка им. 51-годишният артист и брачната половинка му, 34-годишната лекарка от NHS Емили, разк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР