Клипче, от което става ясно, че някой диктува в ухото

...
Клипче, от което става ясно, че някой диктува в ухото
Коментари Харесай

Кой диктува на „Ергенът“?

Клипче, от което излиза наяве, че някой диктува в ухото на „ Ергенът “ Алек Младенов се върти от няколко дни в обществените мрежи и е напът да се трансформира в най-големия шлагер.

По време на срещата му с Магдалена, се чува: „ Алек, прегърни я! Прегърни я! “ като единствено секунда по-късно Ергенът извършва безропотно нарежданията на гласна от слушалката.

 

Хора от продукцията, които са наясно с нещата издават, че по принцип приказват безшумно в ухото на Алек, с цел да може казаното да остане недоловимо за феновете. За сметка на това обаче девойките в множеството случаи чуват всичко, което му диктуват, защото са прекомерно покрай него.

 

Това несъмнено не е казус в предаването. Зрителите на риалитито станаха очевидци на същата преживелица още в първия сезон, когато чуха по какъв начин шушукат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. Впоследствие Виктор изявил предпочитание да махне „ бръмбара “ от ухото си.

 

Тъй като Алек обаче не знае по какъв начин да се държи пред камерата и с девойките, избира да го направляват. Той безропотно извършва постоянните реплики, гласящи: „ Прегърни я! “, „ Целуни я “, „ Кажи й какъв брой е красива! “, „ Избери Маги “ и други

 

Зрителите не пропущат да отбележат, че тазгодишният ерген е най-дървеният и наподобява като човек, който няма визия къде се намира. За всички е видно, че Младенов няма усеща към никоя от дамите и се насилва.

 

„ Много те одобрявам! “, „ Харесвам времето с теб “, „ Обичам да съм покрай теб “ и сходни реплики от сорта, които Алек изрича във всеки епизод към друга дама, издават даже бедния му речник.

Освен това „ мощните му усеща “ биват развенчани от дейностите му – в един момент сякаш доста харесва някоя от дамите и е доста запленен от нея, показва си даже взаимния им живот, а в идващия – целува друга, след 15-20 минути се мляска с трета…

 

Зрителите са безапелационни, че тазгодишният ерген по никакъв начин не е добре с главата, поради, че е оставил на край най-зловещите мадами. Те даже го дефинират като „ доста смотан “ и допълват, че си проличава, че не я схваща тънката част и не знае какво да прави с дамите – или ги гледа като препариран, или ги целува и им приказва за дълбоките си усеща с едни и същи слова към всяка…

 

Друг фен пък е безапелационен, че тази година от предаването са счупили нервите на хората и са блъснали под дъното. Признава, че мислел, че по-зле от предишния сезон няма накъде, само че явно продукцията потвърждава, че постоянно може още.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР