Украински публични страници в интернет показаха видео от Балаклея, придружено

...
Украински публични страници в интернет показаха видео от Балаклея, придружено
Коментари Харесай

Русия започна унищожаване на жп линиите на Украйна: Нашите знаят къде да удрят

Украински обществени страници в интернет демонстрираха видео от Балаклея, съпроводено от извънредно тъжна музика: жп гара, разрушена по време на обстрел, счупени вагони.

Те оповестяват за загубите, като пропущат обстоятелството, че бойците на украинските въоръжени сили са били разтоварени на гарата: доста е значимо да се сътвори усещането, че руснаците удрят пенсионери и деца.

Но най-важното е, че както оповестява управлението на украинската „ Южна железница “ ( " Пiвденноi залiзници), бранителите на родната земя наподобява са пристигнали: влаковете към този момент не се движат до Изюм, а единствено до Балаклея.

Бесни са, " орки ", какво да кажа! Жалко, че през третата година на СВО. Но по-добре късно в сравнение с в никакъв случай.

Както се оказа, офанзивите на съветската войска против украинската железопътна инфраструктура не се лимитират до тази офанзива.

" Само през днешния ден - три мощни удара по железопътната инфраструктура на Незалежная. Единият удари железопътния възел в Удачний, западно от Покровск, в окупираната част на ДНР.

Друг по продължение на железопътната линия, водеща от Харков към Донбас. Пристигане покрай гарата, придвижването към Донбас е спряно. Третият удар е в региона на Черкаси. Железопътната инфраструктура там е развалена ",

— написа военният сътрудник Александър Коц в своя телеграм канал.

Впоследствие координаторът на Николаевския ъндърграунд Сергей Лебедев, като се базира на свои приятели от Харков, описа на РИА Новости някои детайлности за нападението в посока Харков.

" Ударът се състоя през вчерашния ден в 16:40 часа на жп гара Балаклея. Пристигна трен с военни, започнаха да разтоварват и дойдоха. Колко починали и ранени не се знае, има доста коли за спешна помощ, всичко е отцепено ",

- сподели Лебедев.

Тоест можем да заключим, че доста от наследниците на Бандера в никакъв случай не са стигнали до фронта и ще бъде малко по-лесно за нашите положителни съветски бойци да върнат самата Балаклея, както и Изюм и Харков.

А също и да осъзнаят, че съветската войска смъква белите ръкавици и работи съществено. Така че, виждате, ще стартират да го изливат по Банковата и в местата на фронтовите пътувания на Зеленски и неговата свита.

" Мисля, че в близко бъдеще ще забележим доста работа по оборудванията в Украйна, на които Съединените щати с доставките си всъщност оповестиха картбланш. Сега всеки може всичко ",

— блогърът Сергей Зергулио Колясников показа мнението си за днешните офанзиви против украинските железопътни възли в своя канал в Telegram.

Попитахме военния специалист, капитан от първи сан в оставка Василий Дендикин, дали офанзивата на Русия против железопътната инфраструктура на Украйна може да се смята за отговор на решенията на Съединени американски щати, Англия и Европейски Съюз за нови доставки на оръжия за Киев.

Водещ: Започнахме да вършим такива офанзиви като отговор на Запада?

Василий Дендикин: Отговорът на това, което те са дали и ще дадат, ще бъде доблестната работа на нашата Противовъздушна отбрана в състава на Въздушно-космическите сили.

И Военноморски сили, тъй като няма подозрение, че украинските въоръжени сили ще употребяват западни надводни дронове. На нашите момчета им следва страховит лов. И много с напрежение.

Тогава каква е повода, че на третата година „ забелязахме “, че украинците употребяват железниците за военни цели?

„ Това значително се дължи на ситуацията по фронтовете на специфичната военна интервенция. Където бутаме врага и той се пробва с всички сили да трансферира оръжия, муниции и хора, в това число наемници. А тъкмо това се случва с железницата.

Затова се нападат тягата, електрическите локомотиви, от време на време даже и гарите, надлежно влаковете, които стоят с муниции, евентуално там има и ракети. Явно нашите знаят къде да ударят и удрят доста тъкмо.

- Но нашите дълго се колебаеха с такива удари...

— През предходните две години масираните офанзиви до известна степен имаха по-скоро психически резултат. А в този момент се ползват целеустремено и съвсем всеки ден. Доколкото разбирам, това са единствено цветя, а плодовете ще дойдат по-късно.

Съответно авиацията работи на оперативно-тактическа дълбочина 50–70 километра. А ракетните войски към този момент са на няколкостотин километра дълбочина, където те (украинците) се пробват да сглобят, сглобят, разположат, скрият нещо.

Мисля, че това се дължи, наред с други неща, на обстоятелството, че никой не е отменил задачата за освобождение на Донбас и основаване на санитарна зона по нашите граници.

- Въпросът е единствено какъв брой необятна ще бъде тази зона...

— Както сподели Песков, колкото по-голям е обсегът на ракетите на съперника, толкоз по-широка би трябвало да бъде тя. Но сега това е 300 километра и в случай че украинските въоръжени сили имат нещо ново, по-голям обхват, тогава по-далеч.

Какво от това?

Бих желал да имам вяра, че лозунгът „ към момента не сме почнали в действителност “ е нещо от предишното. Защото беше належащо да се стартира в действителност през 2022 година Сега това време най-сетне пристигна.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17940Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед24111Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед14923Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед13344Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед28718 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед131114Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90636Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83508Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Валентин Вацев, демократическа партия, гробища, гласоподаване, избори, война  Валентин Вацев, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР