Сътрудниците на президента Байдън казват, че той изразява ежедневна тревога

...
Сътрудниците на президента Байдън казват, че той изразява ежедневна тревога
Коментари Харесай

Сътрудниците на Байдън се страхуват, че президентът може да е твърде притеснен, за да върши работата си след началото на процеса срещу Хънтър Байдън: report

Сътрудниците на президента Байдън споделят, че той показва ежедневна паника за сина си, Хънтър Байдън, и че това ще стават по-тежки едвам когато процесът на първия наследник стартира през юни.

Служителите на Белия дом и членовете на Първото семейство са загрижени за това по какъв начин процесът ще се отрази на президента, трима съветници, които получиха анонимно сподели Politico. Процесът против по-младия Байдън за закононарушение с оръжие би трябвало да стартира на 3 юни и той може да получи затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

„ Той се тревожи за Хънтър всеки ден, от момента, в който се разсъни досега, в който отиде при дремя ", сподели един от съветниците пред изданието. „ Това ще стане единствено по време на правосъден развой. “

Правният екип на Хънтър се опита да забави процеса за оръжие в Делауеър във вторник, само че съдията по делото подреди производството да продължи.

Сътрудници на президента Байдън споделят, че той показва ежедневна паника за сина си, Хънтър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР