Съпругът на Сторми Даниелс заплаши да напусне“ САЩ, ако Доналд

...
Съпругът на Сторми Даниелс заплаши да напусне“ САЩ, ако Доналд
Коментари Харесай

Съпругът на Сторми Даниелс обещава да „напусне“ САЩ, ако Доналд Тръмп бъде признат за невинен в процеса за тайни пари

Съпругът на Сторми Даниелс заплаши да „ напусне “ Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп завоюва своя развой за секрети пари.

Барет Блейд, 50, също порнозвезда, разкри, че двойката най-вероятно ще си събере багажа и ще избяга от Съединените щати, откакто той призна, че не може да разбере гнева към брачната половинка си след хипотетичната й спекулация с някогашния президент. Тръмп е упрекнат във подправяне на бизнес записи, свързани с заплащане от $130 000 (£104 000) на госпожа Даниелс.

Блейд признава, че не вижда бъдеще за двойката в Съединени американски щати заради злоупотребата, която ще получат от Поддръжниците на Тръмп. Говорейки пред CNN, той сподели: „ Ако Тръмп бъде приет за почтен, и в двата случая не мисля, че ще е по-добре за нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

„ Ако не е отговорен би трябвало да решим какво да вършим, има добър късмет евентуално да напуснем тази страна. Ако той бъде приет за отговорен, тя към момента ще се оправя с цялата ненавист, която се усеща като че ли тя е повода той да е отговорен от всичките му почитатели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР