Покойната кралица е имала екип от частни готвачи, за да

...
Покойната кралица е имала екип от частни готвачи, за да
Коментари Харесай

Любимият сандвич на покойната кралица е бил в кралското меню от 90 години

Покойната кралица е имала екип от частни готвачи, с цел да се погрижат за всяка нейна потребност. Но едно от обичаните й неща за ястие беше елементарен сандвич, който тя обичаше от детството.

За любовта на монарха към следобедния чай се приказва неведнъж от някогашни членове на кралския личен състав. Тя вечеряше солени и сладки изкушения, в това число кифлички до шоколадова бисквитена торта.

И измежду множеството сандвичи имаше един, който беше неизменима част от кралското меню повече от 90 години. Традицията да се пие следобеден чай е толкоз типично британска, колкото можете да получите, нормално се употребява сред 15:30 и 17:00.

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди е работил за кралското семейство в продължение на 15 години, откакто е получил формалното си образование в хотел Savoy в Лондон. И преди този момент повдигна капака на обичания сандвич на кралицата.

В едно видео в YouTube, с цел да означи завръщането на градинските празненства в Бъкингамския замък, Макгрейди разкри, че ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР