Тя допълни, че това което крепи актрисата и е нейното

...
Тя допълни, че това което крепи актрисата и е нейното
Коментари Харесай

Алена Видя Бъдещето На Легендата Стоянка Мутафова. Всички Затаиха Дъх, Според Астроложката Шансовете Й Да

Тя добави, че това което крепи актрисата и е нейното най-голямо благосъстояние, е обичта на хората. А с всеки минал ден тя става все по-силна.

Топастроложката съобщи, че силата на актрисата и нейното предпочитание да се раздава на сцената, ще я съпътства до края на житейския й път.

За обичаната актриса Алена сподели, че даже когато не се усеща добре, тя намира сили да продължи напред, тъй като знае, че Бог й е сложил задания на Земята. И тя би трябвало да ги извърши.

Житейските тествания в живота си, Госпожа Стихийно злополучие е преодоляла без да се оплаква. Винаги е намирала сили да се изправи и да продължи напред. Дори и когато душата й е плакала от болежка и засегнатост и най-много от обстоятелството, че е неразбрана от близките.

Алена е безапелационна, че четвъртия цикъл от живота на Стоянка Мутафова, в който тя се намира сега, е най-продължителен. Астроложката съобщи, че този финален цикъл в живота на актрисата ще продължи досега, в който тя желае да е част от зримия живот.

За актрисата предсказва още, че продължи да гледа от високо на човешката завист и дивотия. Великата Стоянка Мутафова ще продължи да се отнася безкомпромисно към предателите в живота си. А за жалост такива в него не липсват, уверена е Алена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР