Трудно е да се каже дали наистина е полезно да

...
Трудно е да се каже дали наистина е полезно да
Коментари Харесай

Пеене на глас, вместо тичане, колело или велоергометър? - slava.bg

Трудно е да се каже дали в действителност е потребно да тичаме или да караме колело в града, защото отваряме дробовете си за яка доза замърсен въздух в страната с най-вече прахови частици в атмосферата съгласно класациите на Европейски Съюз. Днешният ни лайфхак е отдаден на една неподозирана опция за аеробни извършения, която не изисква изключително физическо изпитание, а има подобен резултат за физиката, както сочат последните интернационалните проучвания. А съгласно психолозите е доста добра за изхвърляне на отрицателна сила – за предпочитане даже пред спорта съгласно резултата си. Тя освобождава мозъка и душата от напрежение.

Става въпрос за нещо толкоз обикновено като пеенето на глас. Колкото по-силно/звучно, колкото по-продължително, толкоз по-добре. Призивът Sing Out Loud не е просто тренд, мода, следващата измисица на някой гуру. Това е техника за освобождение на съзнанието от стрес и напрежение, от паники и страхове, само че и за физическа интензивност.

В градината/парка, в колата, у дома, в офиса, в случай че е допустимо: учените считат, че всяко място е уместно за тази чудесна психо- и физическа аеробна терапия.

За предпочитане е и пред велоергометъра, който има физически смисъл да бъде използван, само че душевен повече натоварва с бавното „ превъртане” на калориите на екрана си, изключително като сме наясно какъв брой бързо ги трупаме след въртене на педалите, с цел да компенсираме времето и силата, прекарани в каране на колело на място.

Разбира се, акустиката е най-хубава в баните, тъй че там най-вече ни приляга в действителност „ да си пуснем гласа”, не в изборния смисъл, несъмнено.

Важно е да бъдем сигурни преди този момент само дали няма да предизвикаме междусъседски кавги и войни при изнасяне на чести спонтанни концерти. Особено, в случай че бъдат всекидневни, както съгласно специалистите е най-добре да се практикува тази терапия за духа и тялото.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР