Трип адвайзър (Trip Advisor) - порталът, който събира и обобщава

...
Трип адвайзър (Trip Advisor) - порталът, който събира и обобщава
Коментари Харесай

"Трип адвайзър" вече маркира хотелите с опасност от сексуално насилие

Трип адвайзър " (Trip Advisor) - порталът, който събира и обобщава усещанията на туристите за хотели, заведения и забележителности, вкарва нова услуга за потребителите - специфичен знак - предизвестие за местата, на които някой е претърпял полово принуждение или други неприятности.

Предупрежденията са за проблеми със здравето, сигурността и дискриминирането и се основават на известия в медиите и на мнения на консуматори, заяви представителят Кевин Картър, представен от " Ню Йорк таймс ".

Предвижда се маркерите да остават в мрежата за три месеца, след което ще бъдат премахвани. Ако в това време постъпят нови недоволства, срокът може да бъде продължен. Целта не е " наказване " за обекта, а осведоменост на потребителите. Дали да слага или не знакът за заплаха ще взема решение специфичен екип комитет от чиновници, разясни той.

Съществуването на " Трип адвайзър " се основава на потребителските оценки - достоверно наличие, зад което стоят действителни прекарвания на хора, които са видели, пробвали и споделили по лично предпочитание с останалите усещанията си от обещано място. С 390 милиона неповторими гости приблизително на месец и повече от 465 милиона оповестени отзиви туристическият портал е най-голямата онлайн общественост от пътешественици в света. Редовно компанията изготвя ранглисти на най-хубавите хотели, заведения за хранене, плажове, транспортни компании, учредени напълно на оценките на клиентите им.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР