МАДРИД (AP) — Фермин Лопес отбеляза и двата гола, докато

...
МАДРИД (AP) — Фермин Лопес отбеляза и двата гола, докато
Коментари Харесай

Барселона е по-близо до второто място в испанската лига след победа с 2-0 над последния Алмерия

МАДРИД (AP) — Фермин Лопес означи и двата гола, до момента в който Барселона победи последния Алмерия с 2-0 в четвъртък, с цел да се приближи за обезпечаване на второ място в испанското състезание.

Лопес вкара гол във всяко полувреме за Барселона, която отвори разлика от четири точки по отношение на третия Жирона два кръга преди края. Второто място подсигурява място в доходоносната Суперкупа на Испания в Саудитска Арабия.

Барселона закрива акцията си в лигата с домакинство на Райо Валекано и посещение на Севиля, до момента в който Жирона гостува на Валенсия и е хазаин на Гранада.

„ Това е чиста победа, която ни доближава до задачата ни да приключим на второ място “, сподели треньорът на Барселона Шави Ернандес.

Това беше трета победа в четири мача за Барселона, която е на 14 точки зад към този момент коронованата първенец Реал Мадрид. Мадрид победи Алавес с 5-0 във вторник.

Алмерия, който има единствено 17 точки от 36 мача, остава без домакинска победа в лигата този сезон. Единствените му две победи в лигата до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР