Семейни срещи, вълнения, сълзи, усмивки, прегръдки и… запознаване на близките

...
Семейни срещи, вълнения, сълзи, усмивки, прегръдки и… запознаване на близките
Коментари Харесай

Йоана унижи Алек с тези думи, но днес той ще отвърне на финала

Семейни срещи, безредици, сълзи, усмивки, обятия и… запознаване на околните с „ принца “. Така започва прпедпоследният епизод на „ Ергенът “, в чийто край Алек Младенов изхвърли следващата мераклийка за огромния край.

Както видяхме, това беше Йоана Младенова, която не съумя да проумее какво се случва. Поне първоначално. Алек по този начин безапелационно й бе завъртял главата и внушил, че е влюбен в нея, че Йо мигаше на парцали и едвам не припадна.

„ Не знам какво да мисля. Не знам какво да кажа. Разочарована съм. Чувствам се зле, усещам се предадена. Не имах вяра, че връзките ни с Алек ще приключат по този начин, не и след възприятията, които той ме убеди, че изпитва към мен. Дали е лъгал?! Вероятно… Не знам какво да мисля към този момент за него и що за човек се оказа “, унищожи го с думите си тя.

Но довечера Алек ще хвърли последната и адска бомба, освен това на самия край. Вместо да се срещнат с него, всяка поотделно, както ставаше във всички сезони до момента, двете финалистки Магдалена Томова и Надежда Вишева ще вървят по пътеката, докато… не се сблъскат челно не с Алек, а една с друга.

Докато и двете са ошашавени и се чудят какво се случва и за какво са ги събрали, Алек Младенов ще държи пръстена в ръката си. Ще го погледа, ще го погледа и ще си тръгне. С обръщение към двете.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР