Трейлърът на „И просто така“, дългоочакваното продължение на любимия ни

...
Трейлърът на „И просто така“, дългоочакваното продължение на любимия ни
Коментари Харесай

Броени дни преди премиерата: всичко, което знаем за продължението на „Сексът и градът“

Трейлърът на „ И просто по този начин “, дълго чаканото продължение на обичания ни сериал на HBO „ Сексът и градът “, най-сетне е тук! А атмосферата, шикозните обувки, пикантния комизъм и модерната мъдрост на оригинала са останали непокътнати за наслада на почитателите!

Трейлърът, който излезе преди броени часове, ни разкрива няколко улики за това къде в живота си се намират Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Миранда Хобс (Синтия Никсън) и Шарлот Йорк-Голдънблат (Кристин Дейвис) повече от две десетилетия след началото на „ Сексът и градът “.

Сериите още веднъж имат акцент върху другарството и фамилията, както и нови опасения по отношение на намирането и задържането на любовта в живота. В приключението се включват и няколко нови другари като Сиема (Сарита Чоудхури) и Лиза (Никол Ари Паркър).


 Предизвикваме коледната магия с тези три продукта Edna предлага Предизвикваме коледната магия с тези три продукта
Изглежда, че девойките към момента са омъжени, въпреки че именитите приятелки към този момент няма да са в цялостен състав. Както стана ясно още при оповестяването на новата продукция, актрисата Ким Катрал няма да се завърне в облика на Саманта Джоунс.

Оказва се, че напускането на Саманта не е понижило напълно склонността на сериала към малко по-пикантни смешки: в филмовия откъс виждаме по какъв начин водещата на подкаст Че (Сара Рамирес) пита Кари дали в миналото е мастурбирала на обществено място.

Имайки поради концепцията на сериала да показва непринудения и от време на време неудовлетворяващ секс за дамите в 30-те години, някои фенове слагат под въпрос креативните планове зад „ И просто по този начин... “, като се има поради, че героините в този момент са в средата на 50-те си години.

В изявление за за декемврийския брой на списание Vogue Сара Джесика Паркър и нейните сътрудници отхвърлиха сходни спекулации.

„ През пролетта на 2020 година разговарях със сценариста и режисьор Майкъл Патрик Кинг за подкаст по отношение на основаването зад кулисите на „ Сексът и градът “, описа Паркър. „ И говорихме за това, което ни липсваше в пандемията: наслада, общественост, прекарването да бъдем дружно. Светът на Кари и нейните другари постоянно е бил за завръщането у дома и усещах, че имаме потребност от това тъкмо в този момент. “

„ Хората си споделят: „ Защо би трябвало да се връщат? “ и това в действителност ме нервира “, добави Дейвис. „ Животът на дамите не е ли забавен в този момент? Никой в никакъв случай не се пита: „ Защо ще правиш този принудителен римейк още веднъж и още веднъж? “ За мен това е толкоз показателно за нежеланието ни да гледаме по какъв начин животът на дамите се развива с течение на времето. “

Премиерата на „ И просто по този начин “ е на 9 декември по HBO Max.

А до момента в който го чакаме с неспокойствие, ето всички любопитни обстоятелства за продължението на „ Сексът и градът “, които знаем досега:
 15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “  15 любопитни обстоятелството за продължението на „ Сексът и градът “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР