На 19 май Наталия Гуркова празнува своя 47-ми рожден ден,

...
На 19 май Наталия Гуркова празнува своя 47-ми рожден ден,
Коментари Харесай

Мис България 1998 празнува рожден ден! Ето как изглежда днес

На 19 май Наталия Гуркова чества своя 47-ми рожден ден, само че времето като че ли не въздейства на нейната изключителна хубост и жизнеспособност. Родена под знака на Телец, Наталия е известна със своята увереност и непримиримост, които я вършат освен успешен модел, само че и вдъхновяваща персона.

Кариерата на Наталия Гуркова стартира стремглаво още на 17-годишна възраст, когато тя взема присъединяване в състезанието Мис Туризъм Интернешънъл през 1997 година в Индия, където се класира в челната петица. Това е единствено началото на един впечатляващ път към международната популярност. През 1998 година тя печели короната на Мис България и става едно от най-търсените лица в стилната промишленост. Наталия взе участие и в състезанието Мис Вселена 1998 година на Хавайските острови, к ъдето също прави удивително показване.
 Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден
Успехите на Наталия не се лимитират единствено в България. През 1999 година тя печели международната купа на състезанието Мис Туризъм на планетата в Гърция и става носителка на златния орден Кралица на хубостта на състезанието Мис Глоуб в Москва. През 2000 година в Кан, Франция, Наталия завоюва международната купа за хармонично тяло на състезанието Мис Бикини. Т ези достижения й носят и редица рекламни контракти, в това число едногодишен договор с Nivea за Гърция.

Модата е огромната обич на Наталия Гуркова. Макар да не се е впуснала в основаването или ръководството на фешън организация, тя постоянно е била покрай тази промишленост. Наталия направи огромната крачка да стане дизайнер. Със пристрастеност и ентусиазъм, тя приказва за амбициозните си цели и проекти за своя бутик. Нейният фешън бранд към този момент е обличал дами от елита на Париж и получи самопризнание от Академията за мода за " Успешна премиера на българската фешън сцена ".
                             

Освен модата, Наталия има и други артистични гении. Тя обича да рисува и постоянно употребява четките и боите, с цел да разпусне напрежението. Тази обич към изкуството е наследила и нейната щерка Джорджия, която също обича да пее, рисува и танцува.

Наталия е и буйна природозащитничка. Тя постоянно се разхожда измежду природата и обича да обикаля из България. Преди две години тя избавя изхвърлен на брега делфин. Съдействието й с Регионалната ревизия по околната среда и водите води до сполучливото избавяне на морския бозайник.
 Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден  Ето по какъв начин наподобява Мис България 1998 през днешния ден
Сред заниманията на Наталия са и конната езда и риболовът. Конете са нейни обичани животни, а ездата е методът, по който тя освен поддържа физическата си форма, само че и развива концентрацията и рефлексите си. Наталия е и буен риболовец, умела в хвърлянето на въдицата и постоянно с богат улов. На трапезата й постоянно има морски блага – обичаната й храна.

Екипът на Edna.bg пожелава цветущ рожден ден на Наталия Гуркова! Нека продължава да ни въодушевява с хубостта, гения и уговорката си към природата и изкуството. Нейната история е образец за това по какъв начин с непримиримост и пристрастеност може да се реализира всичко. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР