Галена и Петър, едни от големите фаворити в “Един за

...
Галена и Петър, едни от големите фаворити в “Един за
Коментари Харесай

Галена след “Един за друг”: Плащам данък обществено мнение, много ми пука какво мислят за мен!

Галена и Петър, едни от огромните любимци в “Един за различен ”, отпаднаха на крачка от финала на най-романтичното риалити. Те са посетители в новия епизод на подкаста “Един без различен ”, където описаха забавни обстоятелства от престоя си в къщата на водещата Денислава Велкова.

Влюбената двойка от Генерал Тошево показа, че това, което е заплашило тяхната игра е, че Галена е показала намерено, че в предаването има коалиция сред Румен и Йоана, Михаела и Венци, Сияна и Светльо и Маргарита и Кристиян. Те разкриват, че късно са разбрали за обединението и считат, че те и още четири двойки в предаването са били заблудени.
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
Галена беше откровена и описа, че заплаща налог публично мнение и за нея е значимо какво мислят другите за нея. Фермерската брачна половинка описа, че избира да живее в нравствен мир и това ѝ е попречило да види, че не всички са откровени в предаването.

Петър и Галена показаха в “Един без различен ” коя е двойката, с която не са се разбирали във Вилата на любовта. Тази двойка те дефинират и като най-трудната за връзка. Те показаха и още една двойка, която е играла тайно и е гласувала стратегически.

Петър показа, че Дилян ще му остане непосредствен след “Един за различен ”. Той и Галена го дефинираха като чиста душа. Те показаха, че Гери и Светльо, Кики и Емо и Хриси и Ивайло ще им останат най-близките двойки след предаването.
                             

Петър и Галена описаха историята на своето запознанство в епизода на “Един без различен ”. Тя се е хванала на бас със свои приятелки да му написа, а той я оставя цели 5 месеца без следващи известия. Двойката споделя по какъв начин е предходна първата им среща и за какво са избрали да живеят в Генерал Тошево, а не да останат в Лондон.

Защо твърденето на Сияна, че е част от обединението е шокирало Галена? Кои двойки са били в “неколицията ” дружно с Галена и Петър? Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР