Обожавам да пътувам. В страната или в чужбина - честно

...
Обожавам да пътувам. В страната или в чужбина - честно
Коментари Харесай

Как да обиколим Европа само за три дни всеки месец?

Обожавам да пътувам. В страната или в чужбина - почтено казано няма значение. 

За мен самото пътешестване е голяма част от прекарването, а освен крайната дестинация. 

Не знам дали сте забелязали или дочули, само че в последно време самолетните билети до забавните точки на Европа са станали извънредно налични. 

И през днешния ден ще ви вдъхновя точно за това - да рискувате, да пътувате за един уикенд до забавна дестинация в Европа и да подишате малко от въздуха в Париж, Осло или Неапол. 

Как може да се случи това? 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Повярвайте ми, извънредно елементарно. И то по няколко аргументи. 

Първо и най-важно - можете да употребявате един дълъг уикенд като си вземете петък или даже и четвъртък. Това няма да редуцира кой знае какъв брой полагащите ви се почивни дни. 

Продължавам нататък - в този момент е моментът, в който би трябвало да резервирате своите билети за дестинации като Берлин, Кьолн, Рим, Атина, Стокхолм, Милано и толкоз доста други. 

В множеството случаи приказваме за цена за самолетен билет в посока под 30 евро. 

В тази цена се включва един куфар със общоприети размери за ръчен багаж. И почтено казано не ви би трябвало повече за тези три дни. 

И даже ще имате място за дарове на връщане. 



Повечето дестинации нямат потребност от повече, с цел да се види нужното и да ви остане време за едно кафе сутринта и бира вечерта. 

И тъй като не са въобще непознати или далечни дестинации, не ви би трябвало проведена група с екскурзовод, с цел да разгледате всичко. 

За множеството монументи на културата към този момент сте чували,а  за всичко, което желаете да посетите там, е нужно да си извършите малко изследване в интернет, с цел да намерите най-интересните места в съответния град и да прочетете малко за него. 

Много по-добре е да си спестите този месец някоя покупка в мола, само че ще започнете да опознавате света. 

Това е моят съвет - рискувайте и си купете билет още в този момент!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР