Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че ще изненада Берое

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че ще изненада Берое
Коментари Харесай

Любо Пенев готви неочаквани изненади в състава за "Берое"

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че ще изненада " Берое " с непредвидени промени в стартовия състав. В сряда от 20 ч. " армейците " са домакини на старозагорци в последния си мач от сезона в Първа лига.

" Ще изненадаме " Берое " с доста промени в нашия състав или най-малко няколко, които съгласно мен те не чакат, само че ние си гледаме нашия тим. Мачът не е протоколен никога. Ще има промени. Някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат присъединяване. Никакво подценяване. Всеки мач би трябвало да се изиграе както би трябвало, на оптимални обороти. ", сподели наставникът на конференцията преди дуела.



" От един мач не можеш да дадеш отговор кой ще остане. Аз ги следя към този момент от два месеца. Мога единствено да ги похваля и поздравя. Доволен съм от това, което се случи за толкоз малко време. Когато поех тима сложих три цели - първенец, купа, Европа. От тези три цели постигнахме две. Трябва да продължим тъкмо по този път. Това е линията ", сподели Пенев.

" Миналият сезон времето за подготовка беше още по-малко. Върху прехвърлянията се работи сега, не е времето да ги разясня. В момента ни интересува мачът с " Берое ".

" Мотивацията в тима е добра. Да, загубихме оня ден, има си аргументи, и то съществени. Те са в нас и най-много при мен като старши треньор. Поемам си отговорността. Продължаваме да работим. Има неща, върху които би трябвало да подчертаваме. Сега мислим за идващия мач, който е на следващия ден ", добави наставникът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР