Треньорът на Фиорентина Стефано Пиоли беше бесен за отменената дузпа

...
Треньорът на Фиорентина Стефано Пиоли беше бесен за отменената дузпа
Коментари Харесай

Стефано Пиоли бесен след отменената дузпа

Треньорът на Фиорентина Стефано Пиоли беше гневен за анулираната дузпа за неговия тив против Ювентус след загубата с 0:2 вкъщи в първия мач от 24-ия кръг на Серия А. Наставникът на " виолетовите " се подигра на съдийската бригада отпред с Марко Гуида, които анулираха наказателния удар след консултация със системата за видеоарбитраж (ВАР), която продължи три минути.

" Отне им цялостен живот време да решат. Обяснението бе, че дузпата е станала след обстановка на засада, само че аз не одобрявам това решение. Алекс Сандро прави две докосвания. Не едно, а две. Трудно е да допускам, че това не е тенденциозен опит за игра с топката. Второто допиране няма по какъв начин да е инцидентно. За мен това не е засада. Реферът се нуждаеше от над 3 минути, с цел да вземе решение. Как е допустимо да не прегледа всичко в детайли през това време?”, разяснява Пиоли.

Той се спря и на освиркванията, с които беше изпратен създателят на първия гол за Ювентус Федерико Бернардески. Италианецът, който мина през лятото от Фиорентина в Ювентус, се израдва откровено.

" Честно да си призная, не съм гледал дали Бернардески се е радвал или не. Неговият гол не ме вълнува. Мога да кажа единствено, че стената не бе издигната добре, Спортиело позволи неточност тук. Ако Бернардески бе вкарал с шут над стената, той щеше да обере овациите, само че тук става дума за неточност на вратаря”, добави Пиоли.
Серия А 24 кръг, петък 9 февруари  Фиорентина 0:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР